Forge of Empires: Relic Temple antanut sinulle monia palkintojaNuoruuden

Kilta pyöräretki vapaassa strategiapeli Forge of Empires on ollut vähäistä henkilökohtaiset palkkiot jokaiselle pelaajalle - kilta oli aina etualalla. En pidä aivan yhteisö, minkä vuoksi kehittäjä InnoGames (Tribal Wars 2, Grepolis) esittelee jäänne temppeli uusi legendaarinen rakennukseen. Tämä pyramidi näyttää paitsi tyylikäs, mutta myös tuo erittäin hyödyllinen bonus siihen.

Kun olet ratkaissut kohtaamisen viidakossa, millä tavalla tahansa, on olemassa mahdollisuus, että voit löytää jäänne viidakossa. Tällöin erotetaan tavallisten, epätavallinen ja harvinainen yksilöitä. Olet löytänyt jäänne, sinun tarvitsee vain klikata sitä saada palkkion. Nämä voivat olla resursseja, kuten kolikoita tai omaisuuden, mutta myös tapahtuma-rakennuksen palkintopotin.

Muuten: On mahdollista, että pyhäinjäännöksiä löytyy sumu. Siinä tapauksessa sinun on ensin tietysti ratkaista muita kohtaamisia ja paljastaa karttaa päästä palkintoja. Ja sinun pitäisi vaikeus killat retkikunnan Forge of Empires muutoksen tai matka, ei kerätyn pyhäinjäännöksiä katoaa.

Vaikka se vaatii hieman vaivaa voittaa jäänne temppeli, mutta sen arvoista.

Jotta voidaan vahvistaa jäänne temppeli Forge of Empires, tarvitset ensinnäkin piirustuksia. paljon Forge pistettä tarvitaan vielä varsinaisen rakentamisen. Saadaksesi piirustuksia, voit muiden pelaajien apua zusammenzusammeln pisteitä heidän temppeleitä. Vaihtoehtoisesti, se on käytettävissä palkintona liuenneen kohtaamisen viidakossa. Siksi toinen pieni vihje: Temppeli pidetään 21. heinäkuuta tiensä Forge of Empires. Jos olet aiemmin nykyisen retkikunnan jo valmiiksi kurssin menettänyt joitakin mahdollisuuksia saada käsiinsä piirustuksia. Siksi sinun pitäisi jättää, kunnes päivitys voisi levätä seikkailu kaksi päivää.

Lähde: viralliset sivut