Agar.io: Tämä perusasioita, jotka sinun täytyy tietää!Pieni 1X1 on Agar.io

Miten Agar.io? Mitkä ovat tärkeimmät pelin mekaniikka hyökkäys ja miten voin käyttää sitä parasta? Jos etsit perus vastauksia nettipeli, niin autat seuraavat kohdat jatka turvallisuutta.

Iso syö pieniä

Agar.io on kuin selviytymiskamppailua petrimaljassa. Käyttäytyminen monien yksisoluisia organismeja mikroskoopilla, jos haluatte. Valkoinen kenttä, monet suuret ja pienet solut liikkuvat. Joista kukin ohjaa pelaaja, jossa ensisijainen peli tavoitteena on tulla suurin solun kaikki. Te kasvaa syö pienempiä. Solut voivat olla muita pelaajia, mutta myös Real juhlavat, joka näkyy ajoittain kentällä. Sinun täytyy olla vähintään 25 prosenttia suurempi kuin uhrauksia niin sisällyttämisen onnistua. Värit eivät ole väliä, ja ovat vain eron. Liikuttaa muuten hiirtä.

Vihreä ja rosoinen? Nämä eivät ole soluja, jotka ovat viruksia!

Pieni nopeammin kuin suuret

Temppu asiasta on: Pienenä solu liikut paljon nopeammin. Tämä on helppo mennä suuremmilla pois tieltä tai paeta. Jotta tämä toimisi kanssa syöminen muutenkin eikä merkityksetön muita jälkeenpäin sukeltaa, te, te autatte itseänne välilyöntiä näppäimistöllä. Siten niiden "ampumalla ulos" osan osakkeistaan ​​oman kentällä salama kahteen yhtä suureen soluihin, ja niin kiinni vieläkin nopeammin soluja. Että hänen sitten itse saa enemmän saalistajien, toisella puolella kolikon. Lopuksi, nyt on kaksi pienempää palloja, jotka täytyy hallita samanaikaisesti. Ja tietenkin tämä toimii myös useita kertoja peräkkäin. Jopa 16 soluihin samanaikaisesti enintään sitä. Kun taas, nämä yksittäiset solut yhdistyvät takaisin suurempi, edellyttäen, että ne ovat lähellä toisiaan.

Toinen tärkeä avain on selainpeli Agar.io on W. Joten jaat pieni osa käyttäjistä koko joukosta. Tämä on hyödyllistä, jos esimerkiksi sinun täytyy olla nopea tai yhtäkkiä haluavat auttaa muita. Voit siis selektiivisesti ruokkia virus, mutta siitä lisää myöhemmin. Mutta toisin kuin välilyöntiä et voi hallita uutetaan W keskeinen osa.

Myös suuret kohtalokas - virus hyvyys

Kiinteä, rosoinen esineitä kentällä ovat virukset. Ne pakottavat kosketus huomattavasti suurempia solut jakaa useisiin pieniin osiin. Kuten pienissä soluissa mutta sinulla ei ole mitään syytä huoleen viruksia ja voi käyttää sitä perääntyä. Jos rehun virus, joka kasvaa tällä. Olette ruokitaan häntä seitsemän kertaa, niin sinun on tuotettu W uusi virus, joka heitetään suuntaan oman ysköksen. Oikein käytetty niin paljon suurempi vastustajat pakko jakaa. Ja voit syödä pienempiä osia. Mieti myös: Et voi kasvaa loputtomiin. Tietyn koon ylittävien vain jäljellä divisioonan kaksi solua kertyy yhteensä yli massaa. Ja myös ei merkityksetön: Vuonna Agar.io menetät ajan hitaasti maahan. Myös tekemättä mitään. Tämä ei voi olla paljon ensi silmäyksellä, mutta jos luulet voittamaton suurimpana solun kenttää ja voi tehdä ensimmäisen tauon, niin olet väärässä.

enemmän Agar.io
  • Kokeellinen tilassa tumma viruksia
  • Mikä on kiehtovuus Agar.io?