Yhteentörmäys Klaanit päivitys tuo omat ja ryöstää kärryt


Taistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!

Kehittäjä Supercell, joka viime julkaisi uuden pelin Clash Royale joissakin maissa, tinkers nykyisin vielä päivityksen onnistuneen mobiilipelien Clash of Klaanit. laastari ilmestyy milloin tarkalleen, ei ole vielä selvää, mutta joukkue on nyt nimeltään koskaan joitakin yksityiskohtia tulevista ominaisuuksista. Jotka pyörivät täysin ympäri kysymys resursseja. Yhden, on pian uusi tähti bonus Clash of Klaanit: Jos voitat viisi tähteä multiplayer ottelussa, sinut palkitaan ylimääräisiä resursseja. Ja että te pitäisi tietää hyvin suojattu, on otettu käyttöön päivityksen treasury. Se edustaa turvallisen tilan omassa linnassa missä kaikki resurssit on varastoitava automaattisesti. Jos vastakkaisten joukkueiden pelaajat hyökkäävät linnoitus, he voivat varastaa vain pieni osa raaka-aineiden ansiosta kassaan.

Lopuksi, jolla seuraava laastari ryöstää kärryt siirtymässä vapaaseen strategiapeli Clash of Klaanit. Jos kylä hyökkäsi ja materiaaleja varastettu, jotkut ryöstettiin resursseja lisätään tämän auton. Kokoaa hänelle raaka he päätyvät taas oman treasury, jossa he ovat turvassa - vasta sitten seuraavaksi pelaaja kodin saapuu ja lähtee jälleen mennä yksi osa omaisuudestaan.

Lataa sovellus ilmaiseksiTaistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!Lataa sovellus ilmaiseksiTaistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!Lataa sovellus ilmaiseksiTaistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!Lataa sovellus ilmaiseksiTaistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!

Näiden lisäksi uusia ominaisuuksia SuperCell paljon lupauksia myös korjauksia ja parannuksia pelin tasapainoa taistelevat. Tarkat yksityiskohdat voivat, ei kuitenkaan nimeä Suomi Helsingin keskustassa. Nyt sinun täytyy vain hieman olla kärsivällinen, kunnes laastari tulee näkyviin. Supercell halusi julkaista päivityksen mahdollisimman pian, sanoo virallinen foorumi.

Lähde: viralliset sivut