SimCity BuildIt


Bygg en by, så du har du alltid drømt. I SimCity BuildIt skaper du dine egne imponerende metropol.

Et område som venter på å bli slått fra deg i en blomstrende metropol som tiltrekker flere og flere personer under spell sin. SimCity BuildIt er en avlegger av kjent struktur simulering fra Electronic Arts.Dieses gang du tar vare på dine storby, på farten, fordi spillet er designet for både Android og iOS-enheter. På samme måte som i andre titlene i serien er det viktig for deg å trampe en fantastisk by fra grunnen av. du selvfølgelig starte små her og starte din karriere som ordfører med noen bygninger. Etter den tid blir det koselig i byen din - senest når et bygg stilt opp til de neste og flere og flere innbyggere kommer til byen!

Strålte ansikter eller grinebiter?

Men med din blåkopi Merk også gleden av beboerne. Grønne områder, elektrisitet og vannforsyning og sikkerhet er bare noen viktige ting du bør sette på den store prosjekt verdi. Legg til 'deg en gang før, en liten enebolig fakling fra foran øynene dine. Uten brannstasjon nær du var i stand til å se bare som en bygning brenner etter den andre, og hele byen er snart redusert til aske! Så du bør SimCity BuildIt av alle farene tror at ligge på lur i en stor by, og sikre fra begynnelsen for sikkerhet.

SimCity BuildIt

Ta del i den rasende nattelivet i SimCity BuildIt!

Men beboerne har ulike behov som du ikke bør ignorere. Når de første husene er bygget, Simoleons automatisk migrere til byen statskassen. Produserer bygningsmaterialer, samle skatter, låse døra last leveranser og salg av overskuddsvarer på i SimCity BuildIt og inntekt generert et overskudd som kan bli sett! Kan heve deg, men ikke til ønskene til innbyggerne er rask slutt på moroa og de forlater byen din. Bare glade innbyggere gi deg høye skatteinntekter ... og du bør ikke gjøre uten.

SimCity BuildIt

Alle vet en ekte by omfatte gårder og dyr.

Katastrofer med Dr. Vu og gylne nøkkel i SimCity BuildIt

I løpet av spillet, får du tilgang til Vu-tårnet, den som anvist Dr. Vus gjelder å bygge. Bygningen må du utløse katastrofer. leste riktig: Du innkalle indusere jordskjelv, fremmede invasjoner, tornadoer og mer som ordfører. Dette du sikre deg verdifull gylne nøkkelen i SimCity BuildIt. Etter at du har bygget byen igjen, den verdifulle gullnøkkelen land på kontoen din som du låser opp eksklusive bygningen.

SimCity BuildIt

Ensomme øyer du forvandle seg til multi-million dollar hotellkomplekser.

På dagen og om natten er mye som skjer

men de stadig voksende metropolen du beundre ikke bare dagen, men også om natten. Flimrende lys i gatene, sterkt opplyste gangveier og nedtonet lys i alle leilighetene - på dette synet, sier hver ordfører. Som en omsorgsfull by byggmester du bryr deg dag etter dag rundt trivsel for innbyggerne. Men på et tidspunkt også står foran vanskelige utfordringer der du møter en eller annen tvilsom avgjørelse og føle vreden av folket. Her er det viktig å finne den rette balansen.

SimCity BuildIt

Får du berømte monumentene i byen!

Mobilspillet SimCity BuildIt du spiller på din Android smarttelefon eller nettbrett, eller på iPhone eller iPad. Din metropol deg fra alle vinkler hennes utseende og form dem skritt for skritt i henhold til dine ideer.