Clash Royale: saldopäivityksen tekee kuningas Giant hitaampaaJulkaistu huomenna, kehittäjä Supercell uusi päivitys vapaan mobiilipelien Clash Royale, jossa suomalaiset tekevät tasapainotus muutoksia niin monta korttia.

Suomalainen kehittäjä ja julkaisija Supercell, tunnettu mobiilipelejä Clash of Clans ja Hay Day, julkaisi huomenna jälleen saldopäivityksen vapaan moninpeliä Clash Royale. Tällä kertaa se on kuningas jättiläinen kaulukseen. Jättiläinen on todellakin heikennetty ei niinkään vahinkoa tai elämää energiatarpeet tulevaisuudessa, mutta hieman kauemmin puuttua mukaan toimintaan. Hänen lähettämistä pitenee 100 prosenttia: sijaan tuleva hän tarvitsee niin kaksi sekuntia. Tämä antaa pelaajille toisella puolella tuomioistuimen enemmän aikaa vastata käytöstä tämän tehokkaan yksikön. Lisätietoja tästä muutoksesta paljastaa talon podcast "radio Royale" Supercell (German Tekstitykset saatavilla).

Elite Barbarians Clash Royale, sen sijaan, itse asiassa heikensi. Kehittäjät ovat päättäneet vähentää osumapisteet neljä prosenttia, kun taas ensimmäisen hyökkäyksen taistelijoista on käynnissä 0,1 sekuntia myöhemmin. vielä barbaarit pysyvät tehokas työkalu vastaan ​​vihollisia, vain se ei ole aivan niin tuhoisa, kun hyökätä vastustajan näillä sotureita, jolloin on virhe. 

täytyy tehdä, kun uuni on myös alkaa huomenna vähemmillä osumapisteet, Goblin kota saa lisätä viisi prosenttia elämän energiaa. Osumatarkkuus sähköisen taikuri on hieman vähennetty. Sen sijaan, että 1.7 taikuri nyt kestää 1,8 sekuntia hyökkäyksen. Hän lopulta täyttää roolia tukijana ja että hän on käsitelty silmissä suunnittelijat Clash Royale liikaa vahinkoa ja käyttänyt liikaa "ihmisjoukon hallinta." Alemman hyökkäys nopeus luomaan sekä maailman ongelmiin.

Enemmän tasapainotus muutokset ovat olleet pyöveli (plus kuusi prosenttia vaurioita), pallo (kesto kunnes kuolema väittää nousi kolme sekuntia), luuranko armeija (lukumäärä elävien luurankoja 15-14 pelkistetty) ja Puunhakkaaja (neljä prosenttia enemmän osumapisteet ). 

Lähde: viralliset sivut