League of Angels


I en verden av League of Angels, når englene har brakt visdom og ledelse, er ingenting som det var.

Engler er en av de mest fantastiske skapningene i verden, og hvis du tegner med dem i kamp, ​​kan du være sikker på at du føler deg heldig. I dette spillet, men det er litt annerledes. De himmelske vesener har blitt styrtet lenge siden, ble deres styrker trekkes ut av dem, og de falt i en evig søvn.

Men folk trenger ikke gi seg selv opp til fortvilelse. En gruppe modige, kalt modig, har bestemt seg for å trosse undergang og legge ut på eventyr for å avdekke mysteriet av engler og tenne de guddommelige vesener.

Er du modig nok for dette eventyret?

i gratis nettleser spill League of Angels er en blanding av online rollespill og strategispill med turbaserte kamper. Du beveger deg gjennom en fantasiverden som vil kreve deg noen. Som en av de modige du sverget en hellig ed å lede Angels gjenvinne sin tidligere styrke. Men veien til oppfyllelsen er fylt med alle slags utfordringer. Slå deg sammen med allierte engler og bygge kraftige våpen og redskaper av innsamlede elementene for å konkurrere mot mørke krefter.

Actionfylte PvP kamper i League of Angels

I store PvP kamper lå takler du trene deg til å trene taktikk slik at ingen av dine motstandere har selv den minste sjanse. I tillegg må du fullføre for å trene gruppen av engler på en rekke oppdrag av handlingen i League of Angels. Vil du også gjenopprette fra en rekke kamper, du er forskjellige minispill tilgjengelig, hvor du kan la tankene vandre der en prøve.

League of Angels du kan spille direkte i nettleseren. En nedlasting er ikke nødvendig, du kan komme i gang umiddelbart.