Supremacy 1914: Kokoomus voitti nyt avoinnaTästä lähtien on mahdollista voittaa niin koalitio pelejä ilmaiseksi strategiapeli Supremacy 1914th

Supremacy 1914

Supremacy 1914

Update # 3 päivätty 11.08.2017: Oikeastaan ​​olisi koalitio voitot otetaan käyttöön lokakuussa Supremacy 1914th Nyt se on vielä kestänyt hieman pidempään, mutta koska viimeaikainen päivitys on vihdoin mahdollista, paitsi erikseen, mutta myös saavuttaa yhdessä liittoutuneiden pelaajien voiton ottelussa. Jos koalitio on saavuttanut 75 prosentin voiton pistettä kortti, voittaa hänet. Yksittäisten pelaajat voivat silti pelin itselleen päättää napata 50 prosenttia voiton pistettä. Haluatko voittaa kanssa liittouman, olet joten ole varovainen, että et ole yksin saavuttaa 50 prosenttia.

Lisäksi kolme parasta pelaajaa saavat pronssia, hopeaa ja kultaa ottelussa. Sillä ei ole väliä, ovatko he kuuluvat koalitio vai ei ja onko voittanut vai ei. Kuitenkin olet osa voittava liitto, saat liittouman voiton risti, uudenlaista mitali. Sama on saatavilla myös yksinäisiä susia. Lisäksi uusi päivittää muutamia pieniä muutoksia tavaratilassa. Kun kyseessä ovat pelejä, jotka ovat ylittäneet maksimiaika liittymisen tulee olemaan noin mitään AI viestejä more jotka tekevät mainonnan että meidän pitäisi vielä kutsua uusia pelaajia.

Supremacy 1914 - Coalitions

Koalitioiden olla vain rajallinen jäsenet tulevaisuudessa.

Päivitä # 2 alkaen 12.10.2017: Sen jälkeen vain kaksi viikkoa Bytro Labs lisämuutoksia koalitioiden Supremacy 1914 on tehnyt kautta päivityksen. Tästä lähtien voit, jos olet luonut pelin, täsmentää, että yhteenliittymien eivät ole mahdollisia. Joten joka etsii peli, joka tulisi aina katsoa ottelu-informaatio ovatko liittoutumat ovat mahdollista vai ei. Tämä on esitetty muodossa vastaavan kuvakkeen. Lisäksi uusin päivitys on vielä tarjota muutamia muita parannuksia, esimerkiksi voi nyt olla kaikki luettelot "koalitioiden"järjestä ikkuna sarakkeen.

Päivitetty 27/09/2017: Miten Bytro Labs on julkistanut ensimmäisen muutoksista koalitioiden Supremacy 1914 on jo toteutettu päivityksen. Se on käyttöönotto rajoitukset jäsenten enimmäismäärää tällaisessa liitto. Lisäksi kehittäjät ovat parantaneet ulkoasu jäsenyyden ja sovelluksen luetteloon uudet kuvakkeet lisätty ja painikkeet ovat vähentyneet. Lisäksi on korjattu muutama vikoja ja jäsenten ylimmän johdon on nyt mahdollisuus luoda viisi peliä kuukaudessa. 

Alkuperäinen julkaisu päivätty 25.9.2017: Vapaassa strategiapeli Supremacy 1914 et voi vain taistella yksin vastaan ​​kaikki muut pelaajat. On myös mahdollisuus liittoutua itsesi muiden ihmisten kanssa, joten solmia liittoutumia. Tämä mekanismi kokee joitakin muutoksia lähitulevaisuudessa, kuten Saksan kehittäjä Bytro Labs on ilmoittanut virallista foorumia. 

Ensimmäisessä säädöt ovat jo osa tulevaisuuden päivityksen meille 1914th Siitä lähtien, tulee olemaan rajoituksia jäsenille koalitioiden. Nämä rajat määräytyvät kortin koko. Niin pelaat kartalla enintään 21 pelaajaa, yhteenliittymiä vain kaksi ihmistä koostuvat. Erissä enintään 31 pelaajaa, raja nousee kolme jäsentä. Enintään 50 pelaajaa on 4, 100-soitin karttoja 5 250 pelaajaa ja 6 on suurin kortit johon jopa 500 pelaajaa voi taistella toisiaan, enimmäismäärä kohden liitto on 7 jäsentä. Sinun pitäisi nyt ottelun olla osa koalition, joka ylittää vastaavia raja, joka on vain kerran ei ole ongelma. Tällöin, mutta uusia jäseniä voi niin kauan törmännyt kuin koalitio ei kuulu rajan.

Ensi kuussa enemmän muutoksia seuraa. Lokakuusta koalitioiden Supremacy 1914 voi tulla yhdessä voittoja. Tämä tapahtuu, kun kaikki jäsenet liitto yhdessä ovat voittaneet 90 prosenttia mahdollisista voiton pistettä peliin. Tästä päivitys liittoumia, joissa on enemmän pelaajia kuin sallittua, väkisin vähentää tarvetta. 

Jakelussa mitalit ja Goldmarkin palkintoja lopussa pelin Supremacy 1914 ei ole aina muuttuvat niin paljon uuden mekaniikka. Kolme parasta pelaajaa siitä huolimatta, että koalitio tuo voiton, saavat palkinnot, kun taas voittanut liittoutuma sai oman mitalia. Jonka jäsenet kaikkin sama määrä kultaa markkaa.

Lopuksi, on mahdollista tulevaisuudessa Supremacy 1914 pelaamaan kierrosta, joissa yhteenliittymiä eivät ole mahdollisia. Sopii hakuvaihtoehto otetaan käyttöön niin, että voit löytää vastaavat osat myös.

Lähde: Bytro Labs