My Little Farmies


Nyt den idylliske livet i landsbyen. I My Little Farmies ta deg vare på viltvoksende enger og beitemarker, hegst dyr og planter.

I bygningen simuleringen My Little Farmies egen landsby er i sentrum av handlingen. Nettleserspillet er detaljert design og tilbyr en veldig unik tegneserie stil.

Som mester i oppgjøret, er det opp til deg å hjelpe til frisk glans og økonomisk velstand. Her er det du gjør nettopp alle oppgaver som er involvert i land som dette. Du tar vare på dyr, bygge korn og andre avlinger og selge varer til markedet.

Kun det beste for kundene

Agricultural Crop og husdyr på dagsorden i My Little Farmies, men også den videre behandling av råvarer produsert av deg, må du ikke forsømmelse. Så i din egen landsby og alt er knirkefritt, du tar ansvar etter hvert i andre områder. Som handelsmann, for eksempel, er du gi dine landsbyboere med de beste produktene. My Little Farmies er både en økonomisk simulering spill der det er å drive lønnsomt og å økonomisere med nødvendigheter.

My Little Farmies

På verftet full aktivitet.

Her er full av liv

Stor aktivitet i markedet og bestilt senger med friske grønnsaker, er den lille landsbyen en naturlig kilde landsbylivet. Loud kakling av fjørfe eller store åkre - hvor du bestiller felt i denne simuleringen spillet eller rotet beite for husdyr er igjen alene deg. Den skogplanting er bare med deg i gården spillet My Little Farmies slik at oppgjøret gjøre i henhold til dine preferanser, ditt nivå. Varierte pyntegjenstander og små flotte detaljer kan finnes overalt. Du dette om mange måter å utstyre din landsby med en spesiell magi. Avhengig av hvilken bygning er du bygge der du kan opprette en personlig oase av velvære.

My Little Farmies

Ta vare på mange dyr!

My Little Farmies du spille direkte i nettleseren. Alt du trenger er en gratis konto med spilleoperatøren Upjers å starte din karriere i bygningen spillet. Alternativt deg utover nedlasting muligheten gården spillet som en app for Android eller iOS i butikkene.