Pockie Ninja 2 Sosiaalinen


Nauti Naruto ja hänen ystävänsä taktinen sosiaalinen peli Facebookissa. Tässä pelissä hoidat oman kylän ja luovat armeijan voimakasta ninjoja.

Pockie Ninja 2 Sosiaalinen on virallinen seuraaja Naruto / Bleach taistelupeli Pockie Ninja. Mutta toisin areenalla taistelu selainpohjainen peli tulee tämä strategia peli paitsi kehittämistä suloinen manga soturi etualalla, mutta otat itse vastaa kokonaisen armeijan ninjoja. Johtajana oman pienen ratkaisun olet vastuussa etenemisestä koko yhteisölle. Pelin aikana välität laajenee rakennuksen ja koulutus taistelija.

Vapauttamaan pelin, olet komennon jopa 84 ainutlaatuista ninjoja. Jokainen niistä voit myös käyttää puolustaa molempia taloudelliseen hyvinvointiin oman kylän. Tietenkin se on teille tässä sosiaalinen peli myös vapaasti perustaa vahva hyökkäys joukkue ja lähetä sotureita siirtokuntien muita pelaajia.

On neljä riveissä Pockie Ninja 2 Sosiaalinen: sininen, violetti, punainen ja kulta. Mitä vahvempi kykyjä oman pehmoinen taistelijoita, harvemmin myös heidän listalla. Noin ninja koulut sinulle rekrytoida uusia yksiköitä ja kouluttaa heitä vaikuttava asevoimille. By sinua parantamaan koulu, voit antaa itsellesi myös saada vieläkin tehokkaampi sotureita. Luokassa kultaa löydät voimakas palkkio ninjoja, että voit ansaita erityisiä tapahtumia, Saga tehtäviä tai synteettisesti.

Tämä erityisesti ominaisuus Pockie Ninja 2 Sosiaalinen voit luoda oman ainutlaatuisen Super Ninjas. Voit käyttää synteesi heti, kun kylä on saavuttanut vaiheen 20 Kaikki mitä tarvitset yksinkertaisesti yhdistää mitä tahansa kolmesta soturia uuteen, sitten - riippuen tasolla ja taitoja lähdön Ninjas - on erityinen toimivalta ja kylääsi johtaa tuntemattomia korkeuksiin.