Hampun Connection – THC


Rakenna ruoho ja muuttaa tilan aloittelijasta ammattimaisen jonka edessä koko kaupungin pelkää. Vain hiiltä, ​​että te ansaitsette huumekauppaan laskee.

Hampun Connection on kyse ruohoa. Olet aloittelija, joka on juuri alkamassa kanssa kaupan ja haluavat lentää. Kuitenkin se merkitsee paljon työtä ja hyvin vaarallista elämää jälleenmyyjä ei ole.

Tehdä alkavat Hamppu asentamiseen tarvitaan ensin ostaa siemeniä, ruukut ja maaperän, sillä ilman näitä perusasioita voi kasvaa ilman ruohoa. Oletko tehnyt niin sinun täytyy huolehtia istuttaa ensimmäiset siemenet ja odottaa ensimmäisen kasvi kasvaa.

Oletko valmis ja korjattu ruohoa, joten voit myydä kaupungin ja ansaita rahaa siitä.

Koska aiot mutta myös vihollisia hamppu Connection, voit myös taistella tätä ja ne voivat jonkin aikaa levossa tai harkita muita etuja. Aivan kuten joudut vihollisia, voit myös olla ystäviä kuitenkin. Joukkueen kanssa sinut ja joukkueensa näin voimakas kartelleista Ap niin saat rikkaus turvallisesti nopeammin lähelle.

Jos rahaa ei riittänyt ja tarvitset enemmän, voit mennä ja työt hamppua Connection. Elintärkeä rahaa voit käyttää joko suoraan tai sijoittaa pankkiin ja säästä. Miten teet sen on sinun.

Hampun Connection on oikea peli kaikille niille kuka "ruoho" löytää niin mielenkiintoinen, mutta ei koskaan kosketa itse.