Rise of ruumiillistaa


Sota ei ole vaihtoehto. Sota on väistämätön. Vuonna taistelupeli Rise of ruumiillistaa te haasteisiin jälkeisen apokalyptinen maailma ja ottaa sen muiden inkarnaatioihin kehässä ...

Fiasko on muuttanut maailman ikuisesti. Meteoriitit putosi kuin taivaalta ja tehty uskomattoman kova kylmä rintamilla monilla alueilla. Survivors näillä alueilla tuhon omistettu niiden olemassaolosta jatkuvaan taisteluun toinen päivä ja odotti asioita, jotka saattavat edelleen kohdata niitä. Ja se ei ollut hyvä, tulossa kohti heitä. Jotkut eloonjääneet olivat ilmiöt inkarnaatioihin ruumiillistaa Tietoja olentoja jumalalliseen tai demonisen ominaisuuksia. He pystyivät muuttuvat vähitellen niin sanottu Daimonin joka tiesi käyttämään supervoimia. Normaalin yhteiskunnan metsästivät hirviö ihmisen muodossa ja pelätään inkarnaatioissa heräsi pian kiinnostusta paikallisten ja kansainvälisten viranomaisten. Uhkaava puhelu lopulta varmisti, että ruumiillistumia ryntäsivät hangata ja ovat nyt myös keskenään avoimessa sodassa.

Useat inkarnaatiot hetkellä nykymaailmassa Rise of ruumiillistaa tiedossa. Tohtori Gasper Watteau on yksi niistä. Hallitus antoi hänelle kerran kokeiluja, jotka voivat tulla hirviö se lopulta itse. Kuten Viikatemies hän nyt komentaa lauma epäkuolleita jotka valvomaan tahtonsa kostaa hallitusta. Toinen inkarnaatio nimeltään Terrence ja asuu sodan jumala Ares. Hänen tavoitteenaan on oikeuksien suojaamiseksi kaikkien ruumiillistumia. Jäsenenä hallituksen organisaation hän yrittää torjua aalto liikkeen tukahduttaa muiden kaltaisia.

Mireia on oikeastaan ​​asekauppias, joka tietää täydellisesti, miten heidän tuotteensa toimii. Vielä vaarallisempia kuin niiden tuliaseiden on muunnoksen jälkeen. Kuten salamannopea Lilith muiden pitäisi varoa niiden hyökkäykset. Kuten Mephistopheles demoninen inkarnaatio on ylitetä, jolla pyritään vain tuhoa.

Osallistut yhtenä yli-inhimilliset olennot vaikutukselle areenalla taistelupeli Rise of malliston. Varustettu godlike voimat ja kyvyt käynnissä, hyppäämiseen ja lentää läpi revityt kaupungit, joka nyt toimii areenana.

toimintapeli Rise of ruumiillistaa on tekijöiden kehittämä takana Tekken ja SoulCalibur.