Lohko Load N


Makaamaan moninpeli ampuja odota ja ota vastustajien kohdistaa. Lohkon N kuormitus on hyvin rakennettu.

Vauhdikas rangaistuspotkukilpailun odottavat sinua nettipeli Block N Load. Kun alkoi maksettu Lataa peli, moninpeli otsikko Jagexin (RuneScape) on nyt vapaa-to-play. Lohkon N Load yhdistää FPS rakenne-elementtejä. Jokainen ottelu, jossa olet kilpailevat, on erilainen. Sillä on geballert ei vain villi. Pelaajilla on myös mahdollisuus millaisia ​​asioita rakentaa saadakseen joidenkin etu.

Monet sankarit ovat valmiina!

että ilmaispeli peli Block N Load vedät kohteen kanssa sankari. Kukin vakuuttunut yksilöllisiä vahvuuksia ja taitoja, että on tärkeää käyttää lähetti ottelun aikana. Vander Graaf on esimerkiksi isäntä sähköä, parhaat taistelee takaisin sen sähköisesti varautuneita aseita. Jopa Yeti Yury ei voida luopua ampua alas vastustajat lumipalloja. Riippumatta siitä, kuka olet losziehst sinun pitäisi luottaa pelkästään taktista ja erehtymätön toiminta ottelun aikana. Koska vain yksi tärkeä tekijä on rakennusvaiheessa Block N kuormitus. Vain jos laitat etukäteen lähetetty lohkojen voit varmistaa sinulle tiettyjä etuja.

Sankareihin kierto

Ei kaikki sankarit olet aina vapaasti kokeilla. Lohkon N Load n on sankari muutos niin, että tietyt daredevils ovat vuorotellen vapaasti toistaa. Joten sinulla on mahdollisuus durchzustarten uudestaan ​​toisella piittaamaton, mutta myös se haitta, että et on mieluisin koskaan rauhassa.

Seiso tässä ammunta peli päivittäin haasteita ja turvallinen teitä näin arvokkaan kultaharkkoja että voit sijoittaa sankareita tai bonuksia. Arvostelu järjestelmä Lohko Load N tarjoaa mahdollisuuden parantaa eri valmiuksia oman sankarin. Bonuksia itsessään voidaan päivittää niin, että voit hochstufst joitakin heistä jopa puolustava ja hyökkäävä ominaisuuksia hahmosi. Lopuksi, sinun täytyy siivota se on mitä jos haluat pisteet 5-vs.-5 osumaa.