Hellgate Maailmanlaajuinen


Vuonna synkkä Lontoon tulevaisuuden teet teille, taistella kaikki paha, joka seisoo omalla tavalla. Valloittaa poltit maailman demonit takaisin ...

Hellgate Global odottaa sinua pimeässä maailmassa täynnä kauhuja ja vaaroja. Kymmenkunta vuotta myöhemmin toteutunut ennustus unohdettu päivää ja ihmiskunta uppoaa Hellfire. Demonit ylitys kaiken elämän, jättämättä mutta autio joutomaata.

Ihmiskunta on pakko paeta ja piiloutua. Huolimatta valtava paremmuuden rohkeita sankareita suunnitella valloitus. Koska taistelu kovettunut sankari se on teidän tehtävänne on Hellgate Global vapauttaa tuhosi Lontoon uudelleen ja saada takaisin demonit mistä he tulivat. Se on armoton taistelu eloonjäämisestä.

Hellgate Global on sekoitus toiminnantäyteinen MMORPG ja vapaa-2-play verkossa ampuja. Voit vaihtaa ensimmäisen persoonan näkökulmasta ja kolmannen persoonan näkymä milloin tahansa. Oman torjunta hautoo helvetin olet kuusi erilaista merkkiä, kolme arkkityypit ja laaja valikoima aseita ja varusteita.

Linja verkosto maanalaisessa palvelee kuin perääntyä ja jakeluverkkoon Hellgate Global. Voit rekisteröityä kautta tunnelin paikasta A paikkaan B liikkua ja navigoida läpi kaupungin.