Anno online


Den prisbelønte bygningen spillserien bare spille i nettleseren. I gratis Anno Online opplever du hva det betyr å herske over et folk.

I nettleseren spillet Anno Online, vil du bli tatt tilbake til den fjerne tiden av middelalderen. Du erbaust deg ditt eget rike og gå til store oppdagelses ri. Spillere som allerede er kjent med Anno-serien vil raskt finne veien, men også nykommere blir introdusert med en enkel å forstå tutorial raskt i verden av Anno. Anno nettleserspillet bygger grafisk og mekanisk å spille på PC-spillet Anno 1404, men har flere viktige forskjeller å kunne lastet tittel. Fordi Anno Online spille i en pulserende elektroniske verden, de dere, sammen med tusenvis av andre spillere. Samarbeid, handel og samarbeid i dette online spillet er nøkkelen til suksess.

Alltid godt av fagene i sikte

Som hersker over sin egen øy, er det opp til deg i gratis nettleserspillet Anno Online for å etablere stadig mer krevende konjunkturer og vokse en blomstrende imperium fra noen få gårder. Du begynner den økonomiske simulering spillet på en ubebodd øy. Vi må gjøre dem nå til fremtiden rike. Start med en markedsplass, noen gårder og de små tingene som trenger din befolkningen for dagliglivet. Det er mange ressurser tilgjengelig for deg hvis du er i stand til å lytte til folk i ditt rike og for å svare på deres behov. Er mennesker glade, de produserer mer og tiltrekke seg nye innbyggere.

Anno online

I byen mye som skjer.

Etter hvert vil du låse opp nye bygningstyper og gratis ermöglichst det deres menigheter å utvikle seg: fra bønder til håndverkere, videre til selgeren og til slutt økningen i adelen. Jo mer byen utvikler seg, jo mer ønsker å uttrykke dine fag og mer kompliserte oppgaver som venter deg er. Utropstegn deg til et problem, som du bør akseptere deg. du tar vare på behovene (for eksempel ønsket om visse klær eller selskap) for ditt befolkningen, vil det være mulig for deg snart en imponerende metropol på fote. Så vær en slags linjal, en tyrann du ikke vil gå langt i Anno Online.

Anno online

På gårder produserer du mat.

Off to nye øyer!

Dine borgere er alle gourmeter og ønsker fine urter for enda mer deilig mat, men dette er det ikke på øya? tid til å oppdage nye verdener: Med hjemmelagde skip gjør du oppe så å utforske nye landområder, og for å vinne for din virksomhet. Andre øyer kan ha sjeldne malm eller grobunn for hamp, som du tidligere kunne få tak i bare gjennom en utveksling med andre spillere. Utvikling av ytterligere øyene er en logistisk utfordring, men med nok ambisjoner og en sterk økonomi i ryggen vil du være i stand til å sette opp sitt eget transportnett, som vil åpne dørene for deg til en enda større imperium.

Anno online

Utforske ukjente øyer!

Fredelig økonomiske simulering med en valgfri PvP

I simuleringen spillet Anno Online, er du en modell diplomat, som man kan velge å gjøre det i den virkelige verden. Kriger og erobringer ikke er på agendaen. Territoriet du forstørre med fredelig utforskning og utvikling av nye øyer. Trivsel av folk du tjene mye tålmodighet, et klokt hode, og hardt arbeid. Du trenger å gjøre, og ikke bekymre deg for at en tornado feiende beboerne takene i hodet eller en flodbølge plutselig gjør ditt marked under vann - bygge i fred til ditt rike og ta vare på bare om deg og dine innbyggere! Her bygningen, produsere og handle i forgrunnen.

Anno online

På felt bygge deg på grønnsaker og korn.

Er det alt, men i det lange løp for kjedelig, har du ennå å kaste deg inn i maktkampen med PvE-alternativet (player versus miljø) alternativ - helt frivillig, administrere fredselskende spillere sin øy som vanlig. I PvE, er det viktig å beskytte havene mot pirater og erobre nye øyer. En tutorial introduserer deg til kunsten krigføring. Deretter kan du bestemme om du kan bygge krigsskip og trekk for sjenerøse belønninger til krig.

Anno online

På havnen du koordinere handel med varer og oppdagelse turer.

Alltid er det den vennlige fellesskap av Anno Online. Selv om du er den eneste herskeren av riket, men hva grunn til ikke å gi råd til deg fra tid til annen med andre herskere? For dette er en chat-funksjon. Hvor du kan nå til andre spillere eller kontakte foredragsholdere hvis du sitter fast en gang eller bare om alt under solen vil chatte. Selv med spilleproblemer du står en moderator side.

Anno online

Imponerende bygningen dekorere ditt rike.

Anno Online spill gratis direkte i nettleseren

Anno Online kjører uten lang ventetid høyre i nettleseren. Som med andre flash-baserte nettleser spill utgiver Ubisoft (The Settlers Online) trenger du ikke programmer tungvint å laste ned eller installere, men kan umiddelbart etter registrering med Uplay-konto lossiedeln. Anno Online er helt gratis å spille og gir deg moro for mange måneder.