Tiilen Force


Brick-Force sinulla on mahdollisuus rakennuksen ja ajaa ampuja elementtejä yhdistää.

Ampuja totta rakennuspalikoita

Tiili-Force on ensimmäinen nettipeli Berliinin operaattorin Infernum ja vie värikkään maailman rakennuspalikoita, jossa ei ole pulaa myös elementtejä ampuja genre. Selain Peli perustuu tässä tapauksessa perustuu kolmeen pilariin: rakentaa, jakaa ja pelata. Voit rakentaa omia karttoja tyyliin Minecraft niitä ja muita ystäviä jakamaan ja he käyttävät itseään kentällä. Lohkot ja lohkot kiehtovat nuoria ja vanhoja - kokeilla sitä ja anna luovuutesi valloilleen!

Useita eri enemmän vaihtelua

Eri tavat, joilla voit kilpailla muiden pelaajien ovat niitä tekemässä Raikkaan vapaassa soitettavia hauskaa ampuja. voit kirjautua aula yhdestä meidän Tiilen Force kartoissa kierroksen. Sen jälkeen, kun lähdet metsästys- ja olet tuomassa nopeaa vaihtoa tulipalon, teidän neliön kallo on toinen kohdennettu. Onnistuneella taisteluita ansaitset pisteitä ja kiivetä tasolle avata enemmän ominaisuuksia nettipelejä.

Luova!

Mielikuvitus ole rajoja Tiilen Force. Kuin valtava vuori Lego lohkojen voit koota eri tasoilla omien mieltymysten mukaan. Monimutkainen editori kuitenkaan ole tullut tänne käytetä. Rakennus itsessään on osa peliä. Joten kävelet hahmosi kautta edelleen hyvin tyhjä ja tylsä ​​kortti. Kanssa soittimesi kädessä kuitenkin muuttuu nopeasti. Voit päättää, haluatko luoda yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa uusien rakennusten ja maailmoja edes. Jos kartta valmistuttuaan esität heille joitakin kokemusta muiden pelaajien Tiilen Force. Toiminta kutsui taisteluita sitten ei mitään seisoo tiellä.