Futurama: Peli junnauksesta


Bender tekee älypuhelimet ja tabletit vaarallisia! Yhdessä Fry, Zoidberg ja Leela koet lukuisia seikkailuja tulevaisuudessa.

Fanit animaatiosarja Futurama voi syöksyä hankala seikkailu, joka pelaa kuuluisa scifi-universumissa. Tarina ympärillä entinen Pizzakuskit Fry on tunnettu saatat. Jos ei, älä huoli - Mobile Game Futurama: Game of Drones ovat edes omalla kustannuksellasi ellet olisi ollut paljon televisiosarja hattu. Lyhyt tausta: Uusi vuosi 1999 jää Pizzakuskit poika Paista syvässä unessa ja herää tasan 1000 vuotta myöhemmin uudelleen. Että kaikki on muuttunut tämän pitkän ajan kuluessa, tietenkin. alareunassa täysin tavalliset autot ja julkinen liikenne ei ole mitään muuta nähdä, enemmän kuljettamisen pelaa ylhäällä B. Aivan tulevaisuuden skenaario, Fry päättää työskennellä jakelupalvelu nimeltä Planet Express, jossa hän tapaa uuden ystävien keskuudessa, kuten Bender, Leela ja Zoidberg.

-peli tv-sarja

mobiilipelien Futurama: Game of Drones on tilille Fox Digital Entertainment ja Berliinin studio Wooga, ehkä jo tietää, kiitos Diamond Dash tai Pearlin vaarassa. Vuonna Futurama peli älypuhelimille ja tabletit sinä mukana miehistö planeetan Pikalähetyspalveluyritys jokapäiväisessä työssään. Mutta on kilpaileva: kilpailevat MomCo. Teidän tehtävänne mobiilipelien on napata tiimin työssä aktiivisesti kainaloissa. Uudestaan ​​ja uudestaan ​​huomaat vaaratilanteissa uudelleen, jos se on tarpeen kuljettaa vaarallisia aineita eri paikkoihin. Tietenkin se palaa aina väärässä, mutta taito opit monimutkaisetkin pulmia Futurama: Game of Drones.

Futuristinen puzzle seikkailu

Joten pohjimmiltaan olet huolehtia siitä, että kaikki tilatut tavarat toimitetaan. Saavuttaakseen Tämän pulmapeli pää pyydetään uudestaan ​​ja uudestaan ​​asettaa teitä Wooga vaikea tehtävä. Vain jos onnistut yhdistämään fiksu drones ryhmille puuttua yksi haaste toisensa jälkeen.

siten Futurama: Peli junnauksesta keksii oikean tunnelman istua luovien juoni, mukaan lukien esimerkiksi Dave Grossman (Secret of Monkey Islanti), Jonathan Myers (Game of Thrones Ascent) ja Patric M. Verrone, joka osallistuu suoraan kuin tekijä Futurama.