Tiny Islanti


Karibian tunnetaan auringon ja piratismia. Tiny Islannin oman pulmapeliseikkailu alkaa tehokkain aarteenmetsästäjiksi kaiken aikaa.

Pienissä Islannissa, vapaa merirosvoseikkailu selaimen ja iOS tai Android laite, sinun strandest saarella. on Onneksi tekee ole yksinäinen saari. Vaikka tapaat ystävällisiä ja erittäin hyödyllistä asukkaille, mutta eivät kaikki tuntuu toivottaa tulokas kuin sinä niiden ympäristössä.

Palapeli kilpailuja helmiä ja pääkalloja

Eri kaupoissa - kuten tarve piratismi tai Voodoo Outlet - peität itseäsi yhtä kaikki asiat, johon vuonna ilmaispeli peli vain halua tehdä ilman. Oletko valmis ensimmäiselle seikkailu, sinun tulee kirjautua sisään eri taisteluissa Karibialla kulunut tekeminen. Muun muassa on jonain päivänä johtaa ranta rapu lepää kanssasi. Toisen kerran merirosvo yritätkö tehdä elämästä helvettiä ja taistelivat kanssasi. Palapeli kilpailuissa jälkeen kolme voittoa periaate näytät mitä on sinulle ja tuoda vastustajat radalle. Sovittamalla kultakolikoita, kookospähkinöitä ja jalo kalloja, voit sackst paljon kunniaa, kultaa ja kokemusta.

Pulmapeli kaapparit

Magical apuvälineet saat itsesi tarvitsevat voodoo Outlet, niin olet valmis kovaan kaksintaistelut. Vuonna Pirate luola kuitenkin kysyä muiden pelaajien ulos aistiharhoja pulmapeli. Pelin edetessä voit kehittää sankari tasaisesti. Olipa kaapparit kaksintaistelu, aarre karttoja vastustajan tai ystävyyttä kamppailut - hieman Grips (ja varmasti onnekas) ovat haasteet ole brainer teille. Ja kuka tietää, ehkä kuullut jonain päivänä arvokas merirosvoaarteen, jonka ympärille koko selaimen ja Kännykkäpeli Tiny Islanti pyörii.

Takana rajat tasohyppelypeli tuo pelin kehittäjä Playa Games, roolipelifaneille jo kanssa hauska nettipeli Shakes & Levoton innostunut.