Jalokiviä Arabian


Yhdistetään kuohuviini timantteja vapaasti match-3 peli Helmi Arabian ja kerätä mahdollisimman monta pistettä määräajassa.

Kuten otsikko ilmaispeli selainpeli Jalokiviä Arabian ehdottaa, se on kaikkien asia sameln jalokiviä. Jokainen kierros koostuu alan täynnä loistavia timantteja, jotka yhdistetään toisiinsa. Kuten kuuluisa pulmapeli Candy Crush Saga on aina yhdistää vähintään kolme samanlaista laatat hamstrata pistettä tässä kolmen rivin peli. Teet että rastittamalla yksi ja vetämällä hiirellä haluttuun suuntaan. Voit siirtää jalokiviä mihin suuntaan tahansa, mutta vain jos liueta kanssa junalla vähintään kolme helmiä.

Kun olet tuonut kolme samanlaista laatat vierekkäin tai allekkain peräkkäin, ne katoavat laudalta ja uudet timantit liukuvat sen tilalle. Et voi vain koota yhteen kolme samanlaista laatat, mutta myös neljä tai enemmän jalokiviä Arabian. Riippuen siitä, mikä yhdistelmä onnistut, kun taas muita muotoja. Neljä timantteja peräkkäin, esimerkiksi, nuoli näyttää. Jos liuottaa sen kanssa samaa väriä helmi, täydellinen laudalta häviää.

Kerätä mahdollisimman monta pistettä jalokiviä Arabian!

Vasemmalla puolella näet missä tunnistat viitteitä siitä, kuinka monta pistettä olet jo kerätty. Toteutunut taso, sinun täytyy päästä ainakin ensimmäinen tähti. Oletko tehnyt uskoa voiton, sinä on turvallista. Mitä enemmän pisteitä keräät rahaa, enemmän tähtiä saat. Tietoa baari ovat jäljellä liikkuu Helmi Arabian näyttävät sinulle. Älä onnistut lopettaa kierroksen ennen kuin kaikki junat on käytetty loppuun, sinun täytyy käynnistää uudelleen tasolle. Joissakin tasoilla sinulla on ääretön määrä siirtyy saatavilla ja joiden tehtävänä sen sijaan tietyn määräajan tavata.