Dragon Ball Z Online


Du dykke i gratis online spill Dragon Ball Z Online i verden av anime en, møte kjente figurer og kjempe mot andre spillere.

linjene "Finn dine syv Dragon Balls" og "Cha La Leder Cha La" er for deg ikke vrøvl, men ringe i hodet umiddelbart alle minnene fra den gale apekatten gutt Goku og den gamle Roshi ut? Da bør du gratis nettspill Dragon Ball Z Online ta en nærmere titt! Du gjør det alle kjente og populære figurer som dukker opp i anime og manga og opplever mange eventyr på hennes side.

Du spiller som i kampen spillet en ny karakter med sine egne ferdigheter. I begynnelsen av reisen du velger i Dragon Ball Z Online rase og kjønn på din karakter. Du bestemmer selv om du foretrekker å koble deg til cyborgs, Saiya-Jin eller Majin. Mens fremmed Majin kjennetegnes hovedsakelig av deres hastighet og angripe fra avstand med magiske angrep, robot folk absorbere enorme skader og utvikle sitt potensial i umiddelbar nærhet av fienden. Saiya-Jin er melee og spesielt flink til å holde sine motstandere med fysiske angrep i sjakk.

Sett i Dragon Ball Z online en pisk bruk troppen sammen!

Du kan velge mellom i Dragon Ball Z Online forskjellige jobber å velge mellom. Mye som i Naruto online og SAO Legend, er historien om anime i historien oppdrag fortalt. Du slåss mot kjente skurkene og leter etter de syv mektige dragen baller slik at de ikke faller i gale hender. men du kjemper ikke bare mot datastyrte fiender, men også mot andre spillere. I arena sette deg dine ferdigheter på prøve og setter deg opp mot dine konkurrenter med en uslåelig team.

I Dragon Ball Z Online har du sjansen til å sette sammen en tropp av forskjellige jagerfly. Før du kan ta, men i laget ditt tegnene, må du låse opp bare ved å fylle så mange kamper og oppfylle oppdrag. Det er mulig opptil fire helter satt opp, med en taktisk smart kombinasjon er ekstremt viktig å vinne.