Collectables


Vauhdikas rangaistuspotkukilpailun olet aiemmin Crytekin ilmaispeli ampuja mennä. Taistelukentillä n on räjähtävä ...

Sota on syttynyt Mobile Game Collectables ja te on keskellä. Vapaassa ampuja Crytek (Warface, Far Cry) Liikkuminen taistelukentällä. Ohjaat palkkasoturi voima ja yrittää taktikoida lähetetään kartan. Täällä voit nopeasti saavuttaa rajoja, koska vaanii joka käänteessä enemmän yksiköitä, jotka eivät ole halukkaita sinulle erityisen rauhallinen. Koska kaikki vihollisen yksiköt eivät ole helppo voittaa, sinun pitäisi hioa taitoja palkkasoturisi. Vasta kun verbesserst askel askeleelta ja valmistautua vauhdikkaissa taisteluissa, jotka odottavat heitä Collectables, on palkkasoturisi karvanlähtö pelätty maailmassa. Et ole vastuussa vain kehittämisestä yksiköitä, mutta myös oikeat varusteet. Te tuunattu kaikki aseet, vedä palkkasoturisi taisteluun - ympäri maailmaa.

Räjähtäviä taisteluita yhdistettynä strategisiin tarkkuus - tämä on ilmaispeli toimintapeli kuvattu virallisilla verkkosivuilla. Peli julkaistaan ​​iOS ja Android-laitteisiin. Muuten, Crytek on jo kerran kokeiltu mobiilipelien. Ensimmäinen (maksettu) mobiilipelien studiosta on Fibble monivärinen otsikko mennä minne tukea pientä ulkomaalainen noin löytää hänen ystävänsä maan päällä, niin että hän voi palata kotiin planeetalle. kanssa Collectables, Muuten, perustuu CryEngine, mutta on peli ampuja genre, kuten monissa muissa peleissä kehittäjän studio yhtä hyvin.

Kuinka räjähtävä se tapahtuu taistelukentällä, voit tarkastella ensimmäinen traileri vauhdikas ampuja näkymä.

mobiilipelien, jonka julkaisu on ajoitettu 2014, voit ladata ilmaiseksi ja pelata sitä iPhonessa, iPadissa tai Android älypuhelin.