Lands ja Lords


Luotavan pikku valtakunnan onnistunut imperiumi ja näyttää vastustajat mitä sisälläsi. Oli strategisesti fiksu Vuokranantaja ja valloittaa imperiumi.

nimi Lands ja Lords jo kuvitella, mitä se on kyse. Monet Lords kokeilla omassa maassa niin suuri ja tehokas kuin mahdollista tehdä. On olemassa monia erilaisia ​​strategioita, joita voidaan seurata sekä hienostuneen taistelujärjestelmän jonka avulla voit avata monia mahdollisuuksia.

Mutta Lands ja Lords keksii paljon teistä. On yhteensä 90.000 Hexkarte aloilla, jotka kuuluvat eri maanosista, saaret ja meret. Jossain teette alussa, vahvistaa rakennus ja laajentaa, tehdä tutkimusta ja suorittaa meritaisteluita. Että saatat olla onnistunut Lands ja Lords edestakaisin menossa voittajaksi taisteluissa, sinun tulisi käyttää, käyttäessään toimia vihollisianne tai ottaa sankareita auttamaan vakoojia.

Target Lands ja Lords on rakentaa mahdollisimman keisarikunnassa valloittaa muita maita vihollisesi tai jopa enemmän päänvientiliuska vapaata tilaa oman omaisuuden. Mutta sinun ei pitäisi olla liian karkea, oman oikeudenmukaisuutta peli pidetään järjestelmän kunnia ja tämän ei pitäisi olla mahdollista, jos pieni.

Saada monia voittoja, oli sankari tällä kertaa ja näin rakentaa sinulle uskomattoman suuri imperiumi. Maa ja Lord on siunattu monia vaihtoehtoja ja paljon stressiä teitä. Integroidun chat auttaa sinua saada yhteyttä muille pelaajille.