Sotaministeriön


Syistä sotaministeriön imperiumi, joka ei ole yhtä sotilaallista voimaa ja edistymistä sivilisaation ...

Tule maailmanvalta antiikin

In reaaliaikainen strategia Sotaministeriön taistella neljän maan herruudesta maailmassa. Seuraajana Rooman tai edustajien muinaisen suurvaltojen Persian, Egypti ja Kiina, työsi on täällä johtaa oman ihmisiä eeppisiä taisteluita voiton kaikki muut pelaajat. Rakenna valtakunta ja valloita sotilaallisin ylivoiman vihollisen alueelle te muuntaa vihollisen linnakkeet pölylle. Sivilisaationne hyötyy paitsi sotilaallista voimaa, ja tieteen kehitykseen ja taitava toimii auttaa on strateginen etu.

Heroes suoraan kohtaloista maailmaa

Jopa kolme sankarit voivat selainpeli Sotaministeriön ohjata. Sankarit saavat kokemusta taistelussa, vaan laitteet, koulutuksen ja erityisiä taitoja, ne ovat myös vahvempia. Reaaliaikaisesti taisteluita historiallinen tausta sinun ei vain riitoja vastaan ​​Yhteyshenkilö ja muita pelaajia olemassa, mutta ne ovat mukana jäsenenä Guild Guild Wars erityinen. Vain työskentelemällä yhdessä liittolaistensa uskollisia liittoutumia te voi perustaa massiivisia armeijoita ja sananvaltaa asioihin sotaministeriön. Saavuttanut sivilisaatio hallita maapallon, uusi kierros aloitetaan. Näin voit oppia menneistä virheistä ja tulla paremmin ja paremmin.

Pyrkimys ja opetusohjelma järjestelmä näyttää mahdollisuuksia ja auttaa helppona johdatus peliin. Uusia maita löytäjäänsä, solmia vaikutusvaltainen imperiumi omalta pieni heimo.

Sotaministeriön oli aikoinaan nimellä Terra Militaris gPotato, portaali. Tällä hetkellä nettipeli operaattori ja kehittäjä Yhdysvalloissa löytyy Etana Games.