Unreal Tournament


Monster Kill! Headshot! Killing Spree! I røykfylt hallo stemme og disse ordene shooter fans av Unreal Tournament rusen.

For ti år, det var stille rundt en av de store aktørene i Førstepersons skytespill-Sjanger. Nå kan du kaste deg tilbake i fremtidsrettet verden av Unreal Tournament. Gjør deg klar for fartsfylte kamper og dueller med en frenetisk hastighet.

Tilbake til røttene

Det nye spillet er basert på røttene i serien. Konkurranse Fokusert spillmoduser er fokus for gris slakting. Du måler deg selv med en rekke andre aktører i Team Deathmatch, Deathmatch alene eller stjele det andre lagets flagg fra sin egen base, og dermed prøver å oppnå med forbehold for ditt eget område. Uansett hvilken modus du velger, er en ting sikkert: Det blir hektisk. Unreal Tournament er ikke et spill for snorking nesen. Rask Refexe og et godt øye er avgjørende for å vinne.

Hopping, skyting, respawn

For dette formålet du velge mellom ulike figurer fra dine personlige favoritter. Etter det, ta deg en virkningsfull måte Wumme og drar! Den svingete nivået du sprinting av på vilje, og som kommer til deg i blikket, er klippet. Du må sørge for at du umnietest ingen gruppemedlemmer, hvis du er ute i nettverket. Til slutt blir den vinner bestemmes av den høyeste poengsum. I tillegg kan det være at du har funnet ett eller annet nivå kjent som delvis de mest populære arenaer gjenutgitt.

Marketplace som finansiering

Unreal Tournament, som er realisert fra scratch med Unreal Engine 4, er ikke bare free-to-play, det er helt gratis. Men det er et marked for å selge på de andre utviklere, moddere og spillere sine kreasjoner når de vil. Disse fortjeneste er deretter delt mellom Epic Games og de respektive skaperen. Spill Ultimate Elementer er mot ikke gitt. Her dreier alt rundt den optiske skjønnhet.