Konfliktien of Nations


Käskystä vapaa-to-play strategiapeli Conflict of Nations: Modern War joukkojen sotilaita ja asettaa sinut vihollisianne puolustaa.

Otat vapaassa sotapeli Konfliktien of Nations: Modern War roolia komentaja ja käsky olla noin oman armeijan. Sinä päätät, mitkä maat hyökkäsi joukot ja ajattelevat sinusta hienostunut strategiaa seuraavan hyökkäyksen. Todelliseen maailmankartta painat yksiköitä maittain. Laittaa alas reitti ja päättää minkälainen yksiköt suorittamaan raid. Voit valita jalka sotilaita, tankkeja, lentokoneita, laivoja, sukellusveneitä ja monet muut kumppani saatavilla.

Ennen kuin laittaa yksiköitä Conflict of Nations: voi käyttää nykyaikaisia ​​sota, tarvitset lukituksen kautta tutkimusta. Sillä, että tarvitset, varsinkin rahaa, että voitat taisteluissa. Käytät tutkimusta myös varma rakentaa uusia tekniikoita sotasi ajoneuvoissa. Joten teet säiliöt and Co nopeammin ja verstärkst niiden tulivoimaa.

Puolustaa itseäsi Conflict of Nations: Modern War toisia pelaajia!

Jos olet ottanut ala nettipeli, rakentaa sinne välittömästi turvassa. Sinun täytyy kouluttaa sotilaita ja ajoneuvoja tai rakentaa. Päämaja myös voit siirtää yksiköitä yhdeltä alueelta toiselle. Kiinnitä huomiota moraali yksiköitä! Mitä suurempi se on, sitä enemmän halukkaita he suorittavat tilauksia. Sotilaat hyvin alhainen moraali eivät ole luotettavia tovereita.

Konfliktien of Nations: Modern War on jaettu useita kierroksia. Voittaa yksi heistä, sinun täytyy ottaa haltuunsa vähintään 25 prosenttia kortin. Jokaisen pelin jopa 26 pelaajaa voi osallistua kuka miehittää alussa toisessa maassa. Voit osallistua useita kierroksia ja kokeilla erilaisia ​​strategioita rinnakkain. Pyöreä yli viisi pelaajaa pistettä peli on nimeltään. Kun se on ohi, sinä ansainnut pisteitä hyvitetään ja että voit mennä leaderboard konfliktien of Nations: Modern War ylempänä. Peli oli alle viisi pelaajaa ei lasketa pisteytys.