Yu-Gi-Oh! kaksintaistelu sukupolvi


Yksi onnistuneen kaupankäynnin korttipelit koskaan on yksinomainen toistaa tablettia. Yu-Gi-Oh! Kaksintaistelu sukupolvi mitata itseäsi maailmaan!

Onnistunut animaatiosarja perustuu manga vuoteen 1996 mennessä, ja jo muodostivat perustan lukuisia videopelejä, on nyt toistaa tabletit ja voivat tutustua 6000 eri kortteja. Sillä ei ole väliä, onko olet kokenut veteraani, kun se tulee Yu-Gi-Oh tai täydellinen noviisi. Alussa sinun hitaasti käyttöön pelin mekaniikka edellyttämällä opetusohjelma. Robotti IN4-M8 toivottaa sinut virtuaaliseen kaksintaisteluun järjestelmän ja näyttää tärkeimmät toiminnot pelissä. Sitten olet valmis ensimmäiselle todellista kaksintaistelussa.

Kampanjatilassa taistelussa duels kautta eri vaiheissa, joiden aikana tuttuja hahmoja lyödään mistä manga ja sarjan malli. Taistelussa näytössä on useita hirviö korttien ja yksi Trap ja taikuutta kortteja. Pakka koostuu 40 60 korttia, joista voit koota itse, ja ne on suunniteltu erityisesti vastustajat. Ennen kaksintaistelussa määritellään kivi-paperi-sakset, joka menee ensin eivätkä ne välttämättä toistu hänen ensimmäinen kortti. Taistelut on jaettu kuuteen eri vaiheissa, jossa eri toimenpiteet voidaan suorittaa. Kaikki hirviöt ovat erilaisia ​​arvoja ja attribuutteja, joka tarjoaa taktista syvyyttä taisteluissa. Onnistunutta kaksintaistelut saat pisteitä erityispalveluista kuten voiton muutaman kierroksen tai käyttää muutama kortti. Lisäksi saat uudet kortit ja niin verstärkst kokoelmaan ja. Luoda eri kannet erilaisiin tilanteisiin ja tallentaa sen myöhemmin taistelutilanteissa.

Koska olet valmis kaksintaisteluun yhä kovia vastustajia päässä Yu-Gi-Oh universumin tai testata taitojasi vastaan ​​ystävien ja muiden pelaajien ympäri maailmaa. Yu-Gi-Oh! kaksintaistelu sukupolvi Tulossa yksinomaan tabletteja, joissa iOS tai Android ja on vapaasti pelata.