Storm Tapaus: Age of War


Puolustaa valtaistuimelle Storm tapauksessa ja muodostaa strategisia liittoutumia tässä fantasiapeli noin antiikin taikuutta, lohikäärmeet ja sankarillinen tarinoita.

Hope pitkien kaaos sodan

Aikakausi Sodan harvoin lähtee jotain hyvää, mutta omassa henkilö on täsmälleen paikkansa: Sinä olet se, todellakin ainoa, joka voi auttaa Storm tapaus kukoistaa jälleen. Linna on vain lähtökohta pitkän matkan läpi keskiajan fantasiamaailmassa. Ennen seikkailu alkaa johtaja imperiumi, on tarpeen luoda suotuisat olosuhteet lähipäivinä. Rakennat valtakunnan tyhjästä maatiloilla, kaivoksissa ja markkinat. Raaka-aineet ovat avain loistavaan tulevaisuuteen, joten älä pelkää selittää alusta resurssi tuotanto omaan päätehtävä. Kun säännöllinen tarjonta rautaa, kultaa ja ruoka on turvattu, voit tee tapa rekrytointi tehokas armeija. Ei valtakunnan pitää myllerryksessä aikakauden pitkäaikainen, jos se ei ole puolustanut miekka ja kilpi.

Uusia virtalähteitä

sisään Storm Tapaus: Age of War Koe mukaansatempaava oma tarinasi täynnä seikkailua ja haasteita. Vuorovaikutuksessa tietokoneen ohjaamat hahmot sukeltaa syvemmälle ja syvemmälle tumma taikaa valvoa etenemistä matkaa. Menetä strategisia taitoja muita linnan omistajien ja ryöstää mailla oman ihmisen vastustaja. Tällä tavoin festigst vaatimuksesi valtaan ja saada uusia resursseja lähteitä. Yhdessä liittolaistensa sinun solmia voimakas liittoutumia aina voitava valvoa suurempia alueita ja selventämään, kuka on todellinen hallitsija Seitsemän Kingdoms tämän keskiaikaisen nettipelin.

Pelata Storm tapauksessa tarvitset vain tilin rahapeliyhteisön Plarium (Sparta: War of Empires). On myös oma versio Facebook olemassa, voit soittaa ylöspäin Game Center sosiaalinen verkosto.