Game of War – Tuli Ikä


Rakentaa itsenäinen kuningaskunta antiikin ja alistaa kaikki muut maailman kansat Game of War - Tuli Age!

sisään Game of War - Tuli Ikä sinulla on mahdollisuus rakentaa maahan tyhjästä. Mobiili Peli tarjoaa monia mahdollisuuksia suunnittelussa oman kaupungin sekä tuhoaminen kylien välillä. Jos olet riita ja haluat piiskaa muita virtuaalisia pusku, sinun on helppo löytää tässä strategiassa peli.

Rakentaa vaikuttava valtakunta!

Ensinnäkin, sinun kannattaa varmistaa perus tarjonta alamaisesi. Resursseja, kuten puu, kulta, kivi, ja ruoka ovat kulmakivi korkean kulttuurin. Mutta tiedot ovat välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Tätä varten sinun rakentaa akatemia ja kehittää kaikkia tekniikoita siellä toimintaa ja läsnäoloa tai purkamista raaka-aineita. Sotilaallinen myös tärkeä rooli, kun kaikki joukot ovat vasara lakko alasin valtakunnan. Laittaa valtavia armeijoita opettaa viholliset merkityksen pelkoa. Et koskaan gerätst myöhästyi, kun treenaat armeija ja säännöllisesti poimii.

Strategisia taisteluita reaaliajassa

Taistelut muiden kansojen ja maiden koet omakohtaisesti reaaliajassa. Mikä olisi useita sotilaita ilman todellinen johtaja? Game of War teet auttaa itse luotuja sankari joukkosi vieläkin. Te rüstest hänet aseita, suojia, koruja ja paljon muuta. Mitä parempi laitteet soturi ja korkeampi kun etukäteen, sitä enemmän voittamaton on armeija. Sankari voidaan kaapata ja jopa tapetaan: Mutta ole varovainen. Se olisi hyvin huono moraali kansasi ja sotureita.

koskaan yksin

Yksi tapa lisätä mahdollisuuksia taistelussa, ovat liittoja. Sovittamalla myös sinua muita kuninkaita, voitat voimaa ja määrätietoisuutta. Diplomatia vieressä sotilaallinen vahvuus on avain valtaa. Avulla globaalin chat voit keskustella ja tehdä sota Mind Games strategioita liittolaisten kanssa.