Vikings: War of Klaanit


Kanssa Vikings: War of Klaanit koet jännittävä strategia taistelut ja tullut johtaja Viking heimo.

Jos strategiapelit tehdä keskiajalla subjektina, ne sijaitsevat useimmiten Keski-Euroopassa: linnoja, ritarit, sinkoaa - aivan kaikki asiat, jotka olemme tottuneet osastoihin kuten Kannat tai GoodGame Empire. todennäköisesti saada vähemmän huomiota kiinnitetään viikingit, jotka ovat saastuneella samalla merien pohjoiseen. Ilmainen nettipeli ja mobiilipelien Vikings: War of Klaanit omistettu tarkalleen, että ihmiset Skandinaviasta - nimi kertoo jo.

Ota Vikings: War of klaanit valtaa ja vaurautta!

Vuonna Vikings: War of Klaanit otat roolin Jarl. Se on tärkein viikinkiajan heimo. Tärkeimmät tehtävät ovat kehittämiseen ja laajentamiseen oman ratkaisun, kuten suuri palatsi ja valloitus uusia alueita. Koska vaan viikingit eivät olleet hyvin rauhallinen eläviä ihmisiä, ryöstetty Itä, Keski ja jopa Etelä-Euroopassa.

Ja sinun täytyy olla Vikings: einzuheizen siisti sota Klaanit naapurimaiden heimot? Tietenkin, vahva joukkue rohkeita sotureita. Vuonna Vikings: War of Klaanit on laaja valikoima eri yksiköitä, kuten Melee taistelijat, jousimiehet tai nopea ratsastajaa. Lähetät kartalla vihamielisessä alueilla, fechtest jännittäviä taisteluita sieltä ja onnistuessaan erbeutest kasa raaka että otat investoida laajentamiseen linnoitus.

Muita palkintoja olet mestari teille Vikings: War of Klaanit suorittamalla tehtäviä. Jos kuitenkin haluat mieluummin pitäisi rauhanomaisesti, sinun on myös mahdollisuus käydä kauppaa ja liittoutua muiden pelaajien kanssa. Ehkä olet lähellä klaaniin tai vihreä ainakin edes yksi ystäviesi kanssa. Näet: Vikings: War of Klaanit on riittävästi syvyyttä viihdyttää sinua pitkään.