Clash of Klaanit


Taistelukentällä Clash of Klaanit annat ulos emakon, puolustaa kylää. Ei vihollinen yksikkö voi tulla teille!

Clash of Clans on strategia peli, jossa ei vain rakenteen ja kylä on keskellä. Täällä myös edistää taistelujärjestelmä polttopisteeseen. että ilmaiseksi mobiilipelien iPhone, iPad tai Android laite aloitat ensinnäkin pieniä. Mutta sinnikkäästi ja strategisen taitoa sinua muuntaa tontin vaikuttava ratkaisu. Mutta parempi pois ratkaisun, kateellinen myös vastakkaisia ​​pelaajia. Nopea taistelussa tähtäimessään ja tullut suosittu kohde. Sitten se on sinun silmäsi ja mennä! Kanssa voimakkaita ihmisiä lyöt takaisin, puolustaa kylää.

Barbaareja ja lohikäärmeitä taisteluun

Vapaa moninpeli vakuuttaa söpö sarjakuva grafiikkaa. Joten julma taisteluja et pelkäisi, tässä se menee, vaikka graafisesti jotain harmittomia, mutta toiminta ei ole lyhyt vielä. Sodan Mages, barbaareja ja jopa lohikäärmeitä vedät taisteluun ja yrittää valta-asemaa maailman Clash of Klaanit saada. Kuitenkin tämä ei ole helppoa, koska mikä tahansa muu pelaaja jatkaa myös juuri tämän tavoitteen. Yksinäinen on se erityisen vaikea, joten kannattaa luoda klaanin tai liittyä jo olemassa. Aluksi, peikot sinun suurin vihollisesi, mutta pian se on myös Goblin kuningas itse hakemaan sinulle ja kylään. Ainakin Tulet toivottaa voimakas klaani, jonka kanssa olet marmorilattiaisesta jopa kaikkein vahva vastustaja.

Puolustus on yhtä tärkeää

Oman tontin voit puolustaa avulla pommeja, seinät, ansoja ja torneja tai tykeillä vieressäsi kymmenen eri yksiköistä käytettävissä, joka kannattaa ehdottomasti tottua. Lataaminen ja pelaaminen Clash of Clans on ilmainen. Kuitenkin Internet-yhteys tarvitaan pelaamiseen.