Qraut


Denne ekstraordinære verden du opplever som Eberling eller som Hamme Ling. Tren din karakter til maksimal kraft og møte den evige kampen mellom de to samfunnene ...

I en verden av Qraut bor du i et område omgitt av tett skog bak de syv fjell. I begynnelsen du velge enten for livet i fellesskap av Eberl Inge i nord eller fårekjøtt Inge i den sørlige delen av landet. For aldre deres bitter rivalisering bestemmer livet til begge samfunn. Når du har bestemt deg for en figur, designe du dem enkeltvis som mulig og vil lande på samme tid i verden av Qraut.

Det finnes ulike ressurser. Gold er spesielt viktig fordi det du forbedre egenskapene til figuren din, utvikle det slik i henhold til din egen eller kjøpe utstyr. Gull stykker du får, for eksempel for å arbeide på gården eller tar du dem bort for en kamp mellom motstridende spillere. Krystaller du får i mine eller for gjennomføring av ulike minispill. Bare med krystaller du kommer til bestemte elementer som gir deg betydelige fordeler i kamp.

Vil lede deg i en klan, slik at du er mer nyttig bygningen tilgjengelig som du kan finne i festningen din klan. Med en krigførende klan kan oppstå fra tid til annen for å lage ein iherdig kriger.

Guildene av Qraut er delt inn i klasser og yrker. Som en guild-medlem kan du bare velge et yrke og en klasse. Stillingen som leder er svært ettertraktet, så klan livet er styrt av en rekke trefninger. På slagmarken står du alene dine fiender.

I Qraut gjør du setter dine egne mål. Så du kan løse alle oppdrag og finner de vises stein, kjempe deg til topplassering i rangeringen eller lage din bolig spesielt pen eksempel.

I den ekstraordinære verden av Qraut kan du alltid endre din fraksjon. Hold for fiender og ta med din karakter til maksimal ytelse, fordi bare da kan du være den sterkeste Qraut karakter.