Twin Saga


To søstre ha en ødeleggende krig for skjebnen til menneskeheten sluppet løs. Nå er det i MMORPG Twin Saga opp til deg å redde verden.

Egentlig er det alltid at tvillinger er spesielt tett. Ikke så i tilfelle av free-to-play anime spill Twin saga. De to guddommelige søstrene Marisa og Amaris kunne ikke vært mer forskjellige. De krangle om hvorvidt menneskeheten skal overleve eller ikke, og siden de ikke kan bli enige, de starter en forferdelig krig der det ikke er mindre enn skjebnen til alle mennesker i verden. Dessverre, den onde søster Amaris, som åpenbart ikke er en stor fan av den menneskelige arter råder. På dette punktet, når alt håp synes tapt allerede, kommer du inn. Twin Saga, er det din jobb å snu igjen og redde verden fra ødeleggelse.

Endring av tegn klasse når som helst

Twin Saga er et gratis MMORPG i den fargerike anime-stil. Sammen med tusenvis av spillere fra hele verden du utforske en enorm fantasiverden, som er idyllisk bare ved første øyekast. Overalt lurer farene som du møter som en helt av folket i tjeneste for gode krefter.

Twin Saga

Twin Saga du møter magiske skapninger.

Som i de fleste online rollespill spill er også tilgjengelig i Twin Saga forskjellige karakter klasser med spesielle ferdigheter. Et særtrekk i denne sjangeren representanter, er imidlertid at du kan endre klassen din karakter som ønsket. Selvfølgelig, hvis du ikke er for tiden involvert i en slåsskamp. Dette gir deg muligheten til å mestre alle de ferdighetene og prøve forskjellige spillestiler, for å finne den mest passende for deg.

Twin Saga

Forvente en stor anime verden.

Lag din egen mobile hjem i Twin Saga!

Interessant også huset systemet i online-spillet Twin saga. Kan du sette opp et komfortabelt hjem, men er ikke tvunget til å gjentatte ganger gå tilbake til samme sted hvis du ønsker å ta en pause i ditt eget hjem. I stedet har du mulighet til å ta huset med deg overalt, og selv kalt venner til å bli mobil overnatting, Karawandel å invitere i Twin saga.