lady Suosittu


Jokainen tyttö haaveilee lahjakkaita jonakin päivänä olla kuuluisa ja menestyksekäs. Käytön voit Lady Suosittuja maailman glamouria.

Vapauksia nainen

Lady Suosittu tekee tosi tyttö unia. Tässä selainpeli asut onnistunut elämää nainen ja verfügst vaikka lukuisat vapauksia ja vaihtoehdot. Voit esimerkiksi vapaasti päättää uran. Lady Suosittu mutta voit järjestää suosituin puutarhajuhliinkin kaikkien ystävien ja dekorierst asunnon ja puutarhaan omaan makuun. Otat käyttöön söpö pikku lemmikkieläinten ja huolehtia vain siitä, miten hahmosi. kuten pukeminen tyypillisesti on miljoonia yhdistelmiä porukka hahmosi valmis usein päivitetty uusia kokoelmia.

Hauskaa ei ole liian lyhyt

Alussa lady Suosittu gestaltest sinulle hahmo kuin haluat, sitten heti sukeltaa hohdokas elämä. Omassa pukuhuone yhdistät porukka että syksyllä täynnä eleganssia ja tyyliä silmässä. Teidän neiti elää elämäänsä mukaan ideasi. Harpot läpi maailman Lady Suosittu ja päättää puuttua arkeen. Tietyssä määrin realistisesti mennä, tietysti myös, koska mitään ei tule tyhjästä: ilmestyi muutama päivä sitten, uusin kokoelma suunnittelija ja et halua tehdä ilman uutta asu? Sitten nainen on mennä töihin ja vain säästää rahaa uutta mekkoa.

Mutta lisäksi arkeen hauskaa, tietenkin, ei ole laiminlyöty: ilta on nainen tanssi liiankin tyytyväisiä hänen ystävänsä ja hänen poikaystävänsä, houkutella kaikkien huomion. Tyylikäs asu kiitettävä. Vai haluatte ostosmatkalla? Kaupungin tyttö peli lukuisia putiikkeja odottavat vierailusta, joka tarjoaa kaikki sydämesi toiveet.

Lemmikkisi ikävystyminen

Niin, että nainen ei tunne yksinäinen pitkällä aikavälillä, voit valita söpö lemmikki, jonka kanssa hän viettää paljon aikaa heille. Vain katsella: Lemmikki tuo sinulle ja pelihahmo temppuja ja iloinen kepposia nauraa.