Tieliikenne simulointi


Kuten johtaja, joka huolinta poistamaan monia tehtäviä. Taidolla tuot yrityksen peliin Tieliikenne simulointi menestykseen.

Vuonna selainpohjainen peli rekkaliikennettä simulointi olet toimitusjohtaja ensimmäisen edelleen hyvin pieni huolinta. Kautta taitava ajoitus rekkoihisi lisäät mainetta oman yrityksen, niin että paljon enemmän tilauksia lepattaa kirjaimellisesti taloon. Jos tapaat merenkulun tilauksia huolellisesti ja ajoissa, saat korkeat palkkiot.

Yhä tulojen ja säännöllinen palkkiot lisätä henkilökohtaisen varallisuuden oikein, laitat uuden henkilöstön ja rakentaa yrityksen pohjalta. Työvoimatoimisto löydät sopivan henkilöstön. Vuodesta kuorma-autonkuljettajat, puhelinoperaattorit yli ja kirjanpitäjät hätäkeskuksen ja huoltohenkilöstön monissa ammateissa käsitellään rekkaliikennettä simulaatio.

Jälleenmyyntisopimuksen tai markkinoilla ostat enemmän ajoneuvoja. Olipa jäähdytys-, säiliön tai siilon perävaunu, laaja valikoima ajoneuvojen nopeasti kuluttaa loppuun budjetin. Kun annat vakuutuksen ajoneuvoja ovat kaikki vakuutettu, joten huolinta silti edelleen syytä hätätilanteessa tavarankuljetuksen simulaatio.

Omassa toimistossa annat henkilökohtaisia ​​tehtäviä odotamme teiltä, ​​yrityksen tiedot ja pitää ahkerasti uusia tilauksia. Koska lähettäjä yrityksen voit päättää jakamisesta oman kuorma ja valvoa missä järjestyksessä ensin käsitelty, koska jokainen tilaus on aikaan sidottuja. mutta ei voi hallita sinulle toimitus, joten voit odottaa mojova rangaistus.

Työpajassa Tieliikenne simulointi sinun täytyy säännöllisesti lähettää ajoneuvojen huolto, joten pelin aikana tarpeettomasti epäonnistuu autoon. Mitä tulee palkkioihin olet rekkaliikennettä simulointi menestynein toimitusjohtaja. mutta jos se rikkoutuu, niin valmistaudu vierailu virtuaalisen ja armoton ulosottomiehelle.