burger ostoksia


Ja aloittaa oman Burgerbraterei ja miellyttää kitalaen nälkäisiä asiakkaita herkkuja että he saisivat kuin missään muussa kaupassa.

Hampurilaiset, ravistelee ja jälkiruoaksi voi olla jopa jotain maukasta työt: Kun oma burger ostoksia vapaasti antaa asiakkaan ensimmäinen, työ vasta alkaa. Kun katselet tilaukset nälkäisiä vieraita, liukuhihnan on täytetty tarvittava ainesosia. Valitse nyt oikeat ainekset kunkin järjestyksen ja aseta määräsi valikoiden yhteen. Moni asiakas pelkkä hampurilainen haluaa seuraavan mutta määräsi kanaa hampurilaiset, ranskalaisia, cola ja päällekkäin jälkiruoka! Joten ihmiset eivät tarvitse odottaa liian kauan ja ennemmin tai vihainen jätä ostoksia myöhemmin, sinun täytyy juuttua kunnolla ja käsitellä tilauksia ei ole aikaa. Mitä parempi palvelu, sitä enemmän kärki päätyy omassa toimistossa.

Samalla kun yksi taso jälkeen taso masterointi, avaat enemmän herkkuja. Ensin verköstigst asiakaskunnasta vain yksinkertaisia ​​hampurilaiset, mutta pian sinä tarjoillaan juusto- ja kanaa hampurilaiset, ranskalaisia, jumbo sipulirenkaita ja kanaa burger salaatin. Ajan myötä uudentyyppiset asiakkaat jokaisen tulemaan hampurilaisravintola, josta omaan makuun ja persoonallisuuksia. Joten liikenaiset ovat kohtuullisen kärsivällinen, mutta jotta se ei yksinkertaista ruokaa, vaan herkkuja, että sinun täytyy useita ainesosia.

Vapaa-to-play versio Ajanhallintapelin Yritätkö onneasi 20 tasoa ja kaksi erilaista ravintolaa. Täältä löydät ennen useita pelimuotoja, kuten beispielswese Story-, Challenge tai rentoutua tilassa. Aikana Tarinatilassa aiotte muuttumaan ryysyistä rikkaimmista paista kokki maailmassa, Challenge Mode, mutta yritätkö hyvin lyhyessä ajassa niin paljon ihmisiä käyttämään, edes yksi heistä vihaisia ​​jättää ihmettelemään. Jos päättää Relax versiota, joten voit suorittaa yksin ja sinä ihmetellä uskomattoman kärsivällisyyttä nälkäisten jokaisen tilauksen.