Kauppiaat Pohjois


Kuten meri kauppiaat ja tuottaja se on tavoite tulla puheenjohtajaksi voimakkaan taloudellisen järjestelmän maassa. Heard wervolle tavaroiden ja suojella heitä merirosvoja.

Kauppiaat Pohjois on liiketoiminnan simulointi, jossa voit ottaa roolin myöhäiskeskiaikainen meren kauppiaille ja tuottajille. Tavoitteena on jonain päivänä puheenjohtaja Hansaliiton tehokkain taloudellisen järjestelmän Pohjois-Euroopan merialueiden. Mutta sinne ei ole helppoa. Ensin täytyy taitava toimiva yrittää kasvattaa pienen omaisuuden sitten sijoittaa se oman tuotannon. Kautta tavaroiden ja houkuttelee ihmisiä asuttaa kaupunkeihin. Joten ei tavaroiden kysynnän ja voittoja kasvaa nousee. Kauppiaiden pohjoisen periaatetta kysynnän ja tarjonnan koskee yhtä tosielämässä. Joten ole varovainen ja älä verkalkulier teitä. Kasvun myötä rahat ja sosiaalisen sijoitus kasvaa. Olet tullut vahva tuottaja. Mutta missä menestys, ei kateus. Aina muistaa ja suojella sinua vihollisianne. Puolustamaan sinua merirosvo saattueita voi lähettää ja lähettää alueilla valinta.

Sijoituksesi ja rahat määrittää, kuinka monta saattueita teitä laivaston mahtuu. Arm saattueesi suojelemaan heitä vihollisen merirosvot, jonka ainoana tavoitteena on vahingoittaa sinua hyödyntämällä sinun ja kaupunki. Secure ja kauppareittejä läpi merirosvo metsästäjiä. Taitavasti ja oikean Stratgie voit hallita yhdeksi tehokkaimmista meri kauppiaat toimijoiden Pohjois. Lähtemään jännittävälle matkalle, kun taistelu sekä mainetta ja valtaa.