Aion


Tre inn den fantastiske verden av Atreia lære å fly og erfaring som du ikke kan forestille hadde før Aion spennende eventyr ...

Aion er en klientbasert online spill som tiltrekker seg spillere med mange nye og kjente funksjoner over hele verden. Det er et MMORPG der den menneskelige drømmen, flyr med vinger, er sant.

Folkene i lys og mørke

Fantasiverdenen Aion kalles Atreia, og er delt i to fraksjoner. De Elyos er folk av lys og strålende skjønnhet. Med sine engler vinger dominerer de lyse og velstående del av verden og se i deres stolthet med forakt på Asmodians ned. Asmodians er en tøff og modig folk, som måtte tilpasse seg livet i det kalde og mørke delen av Atreia. Hennes figur er dystre, men ikke mindre kraftig enn Elyos.

Hvis du har bestemt deg for en av de to fraksjonene kan du tenke på klassen din og din fremtidige oppgaver. I Aion er det gjensidig fire klasser: Warrior, Scout, Mage og Priest. I løpet av spillet, er du hver to muligheter for utvikling på valg. De ulike evnene til hver klasse må sendes til rett tid pleide å være i stand til å beseire de mektige motstandere alene eller i en gruppe. Noen ganger den virkelige styrken av dine ferdigheter oppstår kun i kombinasjon med andre.

Vinger er viktig

Hva er spesielt med Aion er den grafiske utformingen av spillet. Med CryEngine en verden designet, kan du beundre sin detalj. Fugleperspektiv, et blikkfang. Men fly er ikke bare et transportmiddel, men kampen også et viktig strategisk verktøy. Wings i Aion er rett og slett viktig for oppdrag og undersøkelser.

Selvfølgelig, du forventer mye av kjente spillelementer. Det er en spennende historie og forskjellige måter å opptre som en guild en sofistikert laging system.