Vikings: War of Clans


Med Vikings: War of Clans du oppleve spennende strategi kamper og bli leder for en Viking stamme.

Hvis strategispill gjør middelalderen som tema, de befinner seg i de fleste tilfeller i Sentral-Europa: med slott, riddere, katapulter - bare alle de tingene som vi er vant til i titler som Stammene eller Goodgame Empire. mer sannsynlig å få mindre oppmerksomhet til vikingene, som har infisert samtidig havene i nord. Den gratis online spill og mobilspillet Vikings: War of Clans dedikert til akkurat det folk fra Skandinavia - navnet sier det allerede.

Kom i Vikings: War of klaner makt og rikdom!

I Vikings: War of Clans du tar på deg rollen som en Jarl. Det er sjefen for en Viking stamme. Dine viktigste oppgaver er utvikling og utvidelse av sin egen oppgjør, inkludert et stort palass og erobringen av nye territorier. Fordi men vikingene var ikke et veldig fredelig levende mennesker, plyndret i det østlige, sentrale og enda Sør-Europa.

Og du må være i Vikings: einzuheizen ryddig War of Clans nabostammer? Selvfølgelig, en kraftig team av modige krigere. I Vikings: War of Clans du har et bredt utvalg fra forskjellige enheter som melee jagerfly, bueskyttere eller raske ryttere. Du sender på kartet i fiendtlige områder, fechtest spennende kamper derfra og hvis vellykket erbeutest en haug med råvarer som du slår investere i utvidelse av festningen.

Andre belønninger du mestrer du i Vikings: War of Clans ved å fullføre oppdrag. Hvis du fortsatt vil foretrekke bør fredelig måte, har du også muligheten til å handle og til å alliere seg med andre spillere. Kanskje er du i nærheten av en klan eller grønn minste selv en med dine venner. Du skjønner: Vikings: War of Clans har nok dybde til å holde deg underholdt i lang tid.