Rising Kaupungit


Kaupunkisuunnittelu, nerokas sekä taloudelliseen kehitykseen - kaupunginjohtajana odottavat sinua monia tehtäviä Bigpoint selainpohjainen peli Rising kaupungit.

Taktisia taitoja ja avoin korva huolenaiheita väestöstä on kysyntää, koska Rising Kaupungit seisot suuri haaste hallita omaa metropoli.

Luot kaupunki tyhjästä ja aloittaa suhteellisen pienellä alueella.

Vähitellen rakentaa uusia rakennuksia, houkutella lisää asukkaita oman kasvava kaupunki. Riippuen siitä, kuinka teet työsi pormestariksi, kyläänne muuttuu voimakas talousalueen teollisuusalueilla tai vihreä keidas hyvinvoinnin.

Rannikolta!

Näet: Hetken kuluttua paikka on loppumassa, jotta voit sijoittaa oman kaupungin pian niiden suurennuksen. Uudet rakennukset, puistot, tehtaat ja tiet koskee sitä rakentaa, jotta tilaa enemmän asukkaita. Se verschlägt ensimmäiset asukkaat oman "Rising Cities" -Metropole rannikolle. Siellä laitat kalastuksesta kohteita ja aseta tyylikkäistä huoneistoista on näköala viileässä vedessä.

Malocher, kapitalistit ja opiskelijat

mutta kaupungissasi, se on tärkeää paitsi tuottaa erilaisia ​​omaisuuserät ja kannattavaa kauppasuhteita. Mielipiteet ja toiveet kansalaistenne se on Rising Kaupungit tyydyttämään samoin. lisäksi tehtaan tai konkreettisesti maisema kukaan ei halua elää, joten tarvitset taitoa ja tulevaisuuteen kaupunkisuunnittelua, niin että mega-kaupunki on hiljaisessa kaupungissa, jossa sekä asukkaat ja kauppiaat myös haluavat asettua. Terve sekoitus eri asukkaan tyyppejä on myös tarpeen, koska kukin niistä tulee erityinen bonus siksi. te korjata tuloihin yli vuokra oman rakennusten ja hyvin valmistautunut tuleviin investointeihin.

Kiinnitä huomiota talousarvioon kaupunkisi. Tasainen tasapaino eri intressien on perusedellytys menestyksekkään tulevaisuuden Kaupunginrakennuspeli. Tarpeeksi elintilaa oman asukkaiden, kävijöiden kädet liikenteen suunnittelua ja kriisi-proof teollisuuden keskellä vilkasta metropoli, mitään seisoo tiellä.