Anno verkossa


Palkittu rakennus pelisarjan vain pelata selaimessa. Vapaassa Anno Online koet mitä merkitsee hallita ihmisiä.

Vuonna selainpohjainen peli Anno Online, sinut ohjataan takaisin kaukainen aikaan keskiajalla. Te erbaust sinulle oman valtakunnan ja mene suurten tutkimusmatkailijoiden ratsastaa. Pelaajat, jotka ovat jo tuttuja Anno sarjan löytävät nopeasti tiensä myös tulokkaita esitellään kanssa helppo ymmärtää opetusohjelma nopeasti maailmassa Anno. Anno selainpohjainen peli rakentaa graafisesti ja mekaanisesti pelata PC-peli Anno 1404, mutta on useita merkittäviä eroja onnistuneesti ladattu otsikko. Koska Anno online pelata elinvoimainen online-maailmassa, You ihmisiä, yhdessä tuhansien muiden pelaajien kanssa. Yhteistyö, kauppa ja yhteistyö tässä online-peli on avain menestykseen.

Aina hyvä aiheista ottaen

Hallitsijan oma saari, se on sinun vapaa selainpeli Anno Online niillä pyritään yhä vaativampia suhdanteista ja kasvaa kukoistava imperiumi muutamasta tiloilla. Aloitat taloudellinen simulaatio peli asumaton saari. Meidän on saatava heidät nyt tulevaa valtakuntaansa. Aloita tori, muutama maalaistalo ja pieniä asioita, jotka tarvitsee väestön jokapäiväisessä elämässä. On olemassa lukuisia resursseja käytettävissä, jos pystyt kuunnella ihmisiä sinun valtakuntasi ja vastata heidän tarpeisiinsa. Ovatko ihmiset onnelliseksi, ne tuottavat enemmän ja houkutella uusia asukkaita.

Anno verkossa

Oman kaupungin paljon meneillään.

Vähitellen voit avata uusia tyyppisiin rakennuksiin vapaa ermöglichst se seurakunnassanne kehittyä: maanviljelijöistä käsityöläisten, edelleen kauppias ja lopulta nousu aateliston. Mitä enemmän kaupunkisi kehittyy, sitä enemmän haluaa ilmaista aiheita ja monimutkaisempia tehtäviä, jotka odottavat olet. Huutomerkki teitä ongelman, joka sinun tulee hyväksyä teitä. hoidat tarpeet (esimerkiksi halu tiettyjen vaatteiden tai yhtiö) väestöstänne, on mahdollista käyttää nopeasti vaikuttava metropoli jaloilleen. Ole siis eräänlainen hallitsija, tyranni et mene pitkälle Anno Online.

Anno verkossa

Tiloilla tuotat ruokaa.

Off uusia saaria!

Kansalaistenne ovat kaikki herkkusuut ja haluamme hieno yrtit vieläkin herkullista ruokaa, mutta tämä ei ole sinun saarelle? aika löytää uusia maailmoja: kotitekoisia laivoja teet jopa sitten tutkia uusia maita ja voittaa yrityksesi. Muita saaria voi olla harvinaisia ​​malmin tai hedelmällisen maaperän hampun, joita voit aikaisemmin saada käsiinsä vain vaihtamalla muiden pelaajien kanssa. Täydentävien saarten on logistinen haaste, mutta tarpeeksi kunnianhimoa ja vahva talous takana te voi perustaa oman liikenneverkko, joka avaa ovia voit vielä suurempi imperiumi.

Anno verkossa

Tutustu tuntematon saarilla!

Rauhallinen taloudellinen simulointi valinnaisella PvP

Simulaatiossa pelin Anno Online, olet malli diplomaatti, kuten voi halutessaan tehdä sen todellisessa maailmassa. Sodat ja valloitukset eivät asialistallanne. Alueellaan suurennat rauhallinen etsintä ja uusien saaria. Hyvinvointia kansanne ansaitset paljon kärsivällisyyttä, viisas pää ja kovaa työtä. Tarvitset voit soittaa ja huoli, että tornado lakaistaan ​​oman asukkaat kattojen pään tai hyökyaalto yhtäkkiä tekee markkinapaikka vedenalainen - rakentaa rauhassa Britannia ja huolehtia vain sinusta ja asukkaat! Täällä rakennus, tuottaa ja toimii etualalla.

Anno verkossa

Pelloilla rakentaa vihanneksista ja jyvät.

On, että kaikki, mutta pitkällä aikavälillä liian tylsä, et ole vielä heittäytyä tappelu jonka PvE vaihtoehto (PvE) vaihtoehto - täysin vapaaehtoista, hallita rauhaarakastavia pelaajia heidän saaren tavalliseen tapaan. PvE, se on tärkeää suojella meriä merirosvot ja valloittaa uusia saaria. Opetusohjelma esittelee taidetta sodankäyntiä. Sitten voit päättää, voit rakentaa sotalaivoja ja vedä antelias palkkioita sotaan.

Anno verkossa

Satamassa koordinoitte tavarakaupan ja löytö matkat.

Aina on ystävällinen yhteisö Anno Online. Vaikka olet ainoa hallitsija sinun valtakuntasi, mutta mistä syystä ei neuvoo ajoittain muiden hallitsijoiden? Tätä varten sinun on chat-toiminto. Josta pääsee muille pelaajille tai ottaa yhteyttä esittäjät, jos olet jumissa kerran tai lähes kaikesta maan ja taivaan haluat keskustella. Vaikka rahapeliongelmien sinulle seisoo valvoja syrjään.

Anno verkossa

Komea päärakennus sisustaa valtakunnan.

Anno Online pelata ilmaiseksi suoraan selaimessa

Anno Online on käynnissä ilman odotella aivan Internet-selain. Kuten muut flash-pohjainen selain pelijulkaisijan Ubisoft (The Settlers Online) ei tarvitse ohjelmia hankalaa ladata tai asentaa, mutta voi heti rekisteröinnin kanssa Uplay tilin lossiedeln. Anno Online on täysin ilmainen pelata ja antaa sinulle hauskaa monta kuukautta.