juna-asema


Nauti ylellistä elämää varakas rautatien porho. Vuonna rautatieasema kiivetään iso harjoittaa liiketoimintaa radalla.

Ensimmäisestä höyryveturien diesel- ja sähkövetureihin nykyaikaisiin junia nykyaikana - mobiili- ja online-peli rautatieasemalta rautatien fanit saavat kustannuksia.

Hauskaa nuorille ja vanhoille

Kiehtovuus nuuskaaminen rautaa hevosten löytyy tasan nuoria ja vanhoja. Rautatiealan Pelin rautatieasemalta voit nauttia tämän intohimo heidän sydämensä sisältöä. Olipa äänettömänä ihailija tai oma kerääjät pienoismallijunia näyttelee ole merkittävä rooli. Mutta rakentaminen strategit Non mieltymys rautatie olemus talouden ja liikenteen simulointi ovat disenchanted jotain.

Kun ympäri maailmaa

Vuonna rautatieasema rakentaa omaa rautatieaseman, weiterentwickelst sinä pala palalta ja ausbaust. Kanssa tehtyjen sopimusten avulla muiden yritysten omistajien ja kaupan sinulle erwirtschaftest sinulle tarvittavat varat, jotta pääset alkuun kuin rautatien omistajalle. Piirteitäsi sinä lähetät koko maailmalle, ohi tuulimyllyt, vuoret lumiset huiput tai kujat pilvenpiirtäjiä. Steel San Franciscossa, bensiiniä Rio de Janeiro tai Lontoossa, päätät yksin, missä ja miten teet voittoa.

Diesel- tai magneettijunalinjaan?

Vuonna rautatieasema on neljä erilaista junia: höyrykoneita, dieselkäyttöinen veturit, sähköautojen ja magneettijunalinjaan. Riippuen siitä, mikä tyyppi olet työllistävät, te erilaisia ​​bonuksia, kuten ylimääräisiä kokemusta tai voittomarginaalit, käyttöä. Kulta ansaitset ensisijaisesti matkustajien ja postin. Kanssa tavaroiden kuljetusta ja tuotteiden täytätte sopimuksia ja voi etukäteen asemalle. Olet myös erityisiä vaunut ovat saatavilla, jolla voit reikin paljon kokemusta pistettä.

Mikä tekee tästä Zugspiel on erilaisia ​​aitoja junia. Paikallisia ja kansainvälisiä malleja jokainen aikakausi rautateiden historiasta löytyy matkalla huipulle rankingissa. Ominaisuuksia, kuten:

  • VR Luokka L Triple
  • Acela CP
  • BR Luokan 50
  • SNCB Luokka 77

Vuonna Trainstaition sopiva veturi kaikille. Peli alkaa sinä joko suoraan selaimessa tietokoneen tai saat itse tabletin sovellus iPadit ja Android-laitteisiin kussakin varastossa.