Lula verkossa


Rakentaa valtava liiketoiminnan imperiumi ja kolahtaa kilpailu pois markkinoilta katsomalla befriedigst toiveet asiakkaita Lula verkossa.

Luo aikuisviihde imperiumi

Lula, virtuaalinen Saksan eroottinen tähti 90s on palannut, nyt tähti selaimen pelin saman.

Sinun täytyy auttaa häntä tällä kertaa rakentaa koko eroottinen imperiumi. Täällä aloitat hyvin pieni ja käy urallaan, pala palalta, kunnes olet tehnyt miljoonan dollarin valmistava yritys eturintamassa maailmanlaajuisten eroottinen markkinoilla.

lyhyitä videoita rahaa

Alussa olet paista Taloudellinen simulointi Lula Online melko pieniä rullia, sinun alkupääomaa ei ole kovin korkea. Joten käännyt lyhytelokuvien tai tuottavat nopeasti tuloksia leviää. Tästä harrastat aluksi kustannuksia näyttelijöitä, jotka tekevät muutaman väittää, antaa heille hieman lelu kädessään ja huoli romanttisen tunnelman, jotta ne viihtyvät nopeasti. Kun ensimmäinen rahaa lopulta rakentaa ammatillinen valokuva ja elokuvastudio käynnistää laadukkaita tuotantoja. Yhdistetyn sivuston ei saa puuttua. Sijainti on käytössä teknikko, jotta kiire ei aiheuttaa palvelimen kaatumisen.

tyytyväisyys maksaa

Vähitellen voit laajentaa toimisto- ja työtason, sitten varusta työntekijät käyttämästä yksinomainen laitteet, kysy joskus miesnäyttelijöiden ja maksaa heille heidän työstään. Lisäksi voit myös hoitaa fyysistä hyvinvointia naisten Lula verkossa. Riippuen kehittää elokuva-tuotannot ja tyytyväisempiä työntekijät ovat, sitä enemmän rahaa huuhtele elokuvia ja valokuvia omaan kassaan. Erityisen onnistunut elokuvia, tietysti, saat erilaisia ​​saavutuksia ja näyttää kilpailu, jossa kumi täyttää tien ja kuka oikeastaan ​​on vastuussa.