The Sims Vapaaliike


Tässä mobiilipelien olet jopa 20 erilaista merkkiä hallinnassasi. Koe elämä on erilaista The Sims Freeplay.

Vuonna 2000 simulaatio peli julkaistiin, joka saavutti laajempaa pelaajia, kun se oli yhteinen tuolloin. Videopelit olivat enemmän niche tuote. Electronic Artsin The Sims auttanut suuresti tekemään videopelejä mielenkiintoisempaa miljoonia uusia pelaajia. Menestyksestä mobiilipelien näinä päivinä se ei ole epätavallista, että joka kerta, vastaa puhelimeen pelata kierroksen. Näin ollen ei ole yllättävää, että tämä sarja on nyt löytänyt tiensä matkapuhelimella tai tabletilla. Nauti kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet tämän sarjan tiedossa on ilmaispeli mobiilipelien.

SIM, oma talo, auto

Vaatteista hiusten väri: Kun monitahoinen merkin luomisen, voit määrittää viimeistä yksityiskohtaa myöten ulkoasua merkkiä. Valikossa ulkoisia ominaisuuksia voidaan myös myöhemmin säätää, mutta jos muutat mielesi jälleen. Annatko simisi aloittaa uran, ne toimivat uutterasti sinua simoleons. Kylpytynnyri jopa uusi sohva: Minkä haluat kelloja ja pillejä vietät vaivalla ansaittua pelin valuuttaa, on sinulle maksutonta.

The Sims Vapaaliike

Voit suunnitella koteihin Sims tulevat haluamallasi tavalla.

Simulaatiossa peli The Sims Vapaaliike Sitä voi myös kasvattaa omia vihanneksia. Kun sato on valmis, mennä mukaan itse. Vai oletko ruokaa koko perheelle, sillä taaperon Päivitä Sims todella voivat myös laittaa jopa lapsia maailmaan. Vaihtoehtoisesti vain laittaa sinut lemmikin tarhalla odottamassa nimittäin monet koirat ja kissat sinulle. Päivittää aika ajoin julkaistaan, jotta voit keskittyä eri toimintojen nyt, kuten:

  • Kouluratsastus
  • noituus
  • Snorklaus, kuoret
  • Pelaa arcade
  • ruoanlaitto
  • Rakentaa unelma talo - kellarista kattoterassille
The Sims Vapaaliike

Sims rakastavat toisiaan puhua.

Mobile Game koet reaaliajassa. Onko teille yö, on pimeää jopa maailmassa Sims. Mitä enemmän saavutuksia tapaat, sitä enemmän elämäntapa-pisteet ovat käytettävissä. Joten sinä rahoittaa itse lukuisia päivityksiä. Sims Vapaaliike on saatavana ilmainen sovellus älypuhelimille ja tabletit ja vaatii vakaan Internet-yhteyden. Voit pelata Windows Phone, Android-laitteen tai iPhone- ja iPad.