Rail kansakunnan


Kuten rautatie fani olet vihkiydyt tässä pelissä kaunis ominaisuuksia ja ohjata rautatieverkko, jolla ei ole yhtä suuri.

Alkaen teollisen vallankumouksen kautta kehittyneen, nykymaailmassa: Vapaassa taloudellinen simulaatio Rail kansakunnan oletko junat kuudesta eri aikakausilta saatavilla. Tämä voi esimerkiksi diesel-, sähkö- tai höyrykoneita, että päivität jatkuvasti. Te erbaust reittejä ja suunnitella paikallisen ja pitkän matkan, jotta se täyttäisi yritysasiakkaille ja matkustajien keskuudessa. Mitä odotat? Perävaunu kenties? Niin sitä pitää!

Playing Rail Nation verkossa ja kulkea rautatien historiaan

Siirtosi yrität maksimoida kannattavuuden käyttää oman kuljetusyrityksiä, rakentaa rataverkon ja tutkii uusia teknologioita. Voitot että te einfährst, se riippuu kuljetettavien tavaroiden mukaan. Koska Rail Nation verkossa pelataan MMO, tulet suhteellisen nopeasti joukkuetovereiden jotka ovat niiden yrityksiä joko kilpailijoiden tai tulevat yhdessä sinut rautatieyhtiö. Joten voitte yhdessä onnistumisen ja kilpailla muiden yritysten kanssa.

Rail kansakunnan

Myös höyrykoneita kiertävän Rail Nation.

Voit sijoittaa oman tutkimuksen pistettä fiksu, voit parantaa aikana urasi liikkuu - niin ne ovat nopeampia ja voi kuljettaa huomattavasti enemmän lastia pidemmälle. Täällä ovat esimerkkeinä muutamia veturit, joita voit käyttää kuudella eri aikoina selaimen ja mobiilipelit Rail Nation:

  • 1. Era: Schwalbe, aasit, Falcon
  • 2. Era: pantteri, ilves, norsu
  • 3. Era: Hercules, Morpheus, Osiris
  • 4. Era: Apollo, Ares, Poseidon
  • 5. Era: Unicorn, Medusa, Satyr
  • 6. Era: Oger, Olympus, Hydra
Rail kansakunnan

Olet uusia alueita ja rakentavat asemia.

Lisäksi erityistä Bonusloks Red Kite, Isis, Valkyre tai titaanista esiintyä. Mitä tavaroita tilaat transportierst paikasta A paikkaan B, päätät yksin. Muun muassa ovat hiili, puu, metalli, koneet ja elektroniset tuotteet, joista valita. Onko tämä on erityisen haluttu hyödyke, sinut palkitaan runsaasti rahaa.

Rail kansakunnan

Jatkokehityksen pitää aina näkyvissä!

Täyttä höyryä eteenpäin!

Selain ja mobiilipelien on dynaaminen maisema kartan. Aloitat kaupunkiajossa valinnan ja huolehtia, että rataverkko on vähitellen kytketty muihin, joilla on useita käsittelylaitoksissa. Jos ainoa onnistunut, tavarankuljetukseen on kampi niin oikeassa.

yksi tehtävät, laatia käytännön aikatauluja ja suunnitella reittejä taitava - onhan nopeus ja turvallisuus Tavarakaupan aktivoidaan. Kilpailla toisia pelaajia säännöllisesti haasteita seisomaan simulaatio ohjelmasta. Sinun asema-alueella on myös itse voit kehittää tasaisesti, ja te zurückgreifst yhteensä yksitoista rakennuksia.

Rail kansakunnan

Junalla menee paikasta toiseen.

Sen lisäksi kuvitteellisen leikkialue on myös USA skenaario ja päivitys "Steam Euroopassa" Eurooppa skenaario - molemmat pelataan realistisiin karttoihin. Kaksi sisältöpäivitykset täydennettiin ilmaiseksi Rail Nation: Eurooppalaisessa skenaariossa kymmenen aluetta taistelevat määräävä asema rautatieliikenteen - 50 aito kaupungeissa nähtävyyksineen voi vierailla. Kasvukes- seisoo suorassa yhteydessä onnistumisen pelaajia - jotka myös valittiin pormestarit ja presidentit ja koordinoida poliitikkona yhteisiä hankkeita.

Rail kansakunnan

Amerikassa, laitat Manner reittejä tavarajunia.

Skenaario on Yhdysvalloissa kartalla Yhdysvaltojen sijaan tarjoaa tyypillinen amerikkalainen veturien ja keskittyy yritysten välistä kilpailua idän ja länsirannikolla. Molemmissa tapauksissa pidentää kisko-kansakunnan pelejä sekä aloittelijoille että veteraaneille täysin uusiin haasteisiin.

Rail Nation verkkopeli yhdessä ystävien

Jotta ei olla yksin rautatieliikenteessä, voit aloittaa ystävien yhteiskunnassa. Aktiivinen apua rakentaa imperiumi on niin olet lähes varmasti jo. Burst sinun sänky, esimerkiksi melkein ennen kivihiili, voit jakaa teidän muiden hyödykkeiden yksinkertainen. Lisäksi teidän liittolaisia ​​onnistut on kova kilpailu taaksesi.

Rail kansakunnan

Mitä tavaroita että asiakkaat vaativat?

Taitosi sinulle useita kilpailuja testin. Täällä kilpaile muita yrittäjiä kaupunki ja yrittää paitsi rahaa, vaan myös arvovaltaa niittää. Jännittävä lopullinen, kun lopulta on mahdollisuus voittaa koko Zugspiel Rail Nation.