Kyläläiset & Heroes


Merikalastusalusten, seppä tai mestarikokki kanssa omakotitalon ja puutarhan. Taistelut Kyläläiset & Sankareita hirviöitä ja siellä on monipuolinen seikkailu.

kanssa kyläläiset & Heroes alkaa sinulle 3D fantasiaseikkailu selaimessa. Olipa Archer, taikuri, soturi tai parantaja - yhtenä neljästä hahmoluokkia otatte sen lukuisia hirviöitä. Tavoitteena on kehittää sinut yhä vahvempi taistelija. Se tarjoaa arvokasta palkintoja ja jännittävä tehtäviä.

Monet tehtävät on hengissä tässä pelissä: esimerkiksi voit käyttää käsiteollisuustoimintaa aktiviteetteja, kuten kalastusta ja kaivostoiminta, vaan myös tehdä retkiä värikäs fantasiamaailmassa. 3D animoitu verkossa maailma odottaa löytäjäänsä sinua. Magic kaksintaistelut, taisteluja minotauruksia tai kaupunki kävelee ovat vain muutamia tapoja elämääsi Kyläläiset & muokata Heroes.

oman kodin, joka voi ostaa sinulle tämän pelin ja perustaa mieleisekseen käytetään virkistys. tietenkin kuuluu talon ja puutarha, joka on vaalia. Jos haluat, voit odottaa jopa elämän eläimenä kasvattaja. Teidän omaisuutta lampaita ja muita eläimiä voidaan pitää erinomaisena.

Mystinen maa tarjoaa elementtejä MMORPGs myös hyödyntää Facebook: Löydät kaveria pelissä kutsua uudet kollegat ja saavutuksia peliin sosiaalista alustan jakaa muiden kanssa. kyläläiset & Heroes on suoraan selaimessa, pelata ilman lataamista asiakas.