Legend Online 2


I den fantastiske verden av magi leter du deg frem til en bedre fremtid. Kraftig følges flytte til Legend Online 2 med deg i kamp.

Hvilken klasse er riktig for deg?

Fordi før du tar av for dristig foretak og strålende slag, må du velge et yrke deg først. Skal du med smidd stål i hånden noen tapre krigere kjempe for din sak eller tar du målet ditt i stedet for mer nøyaktig bueskytter på kornet? Anestesi og gift er da dine allierte i kampen. Kanskje du elsker magi av hjerte og din sti fører deg til elementær makt. Du var hersker over fryktinngytende ansikt angrep og evnen til å helbrede sår. Du velger tegnet klassen som heretter avgjør dine handlinger i RPG Legend online. 2 Selv om ...

Bevise deg selv som en verdens frelser i fantasispill

Egentlig betyr det ikke har så mye innflytelse som innretting du føler din karakter bestemmer i utgangspunktet. Of course, for eksempel, den type utstyr som du ringe din egen under spillet endringene. Men du må redde verden i alle fall, så ikke vent for lenge med neste oppdrag! Tiden er kort, fordi horder av underverdenen og ville demoner ble altfor lenge har blitt holdt i sine gjerninger. For å se gjennom intriger og stoppe forkant av mørket, er det din prioritet i Legend Online 2, å bli sterkere og slå med høyere bekjempe effektiviteten selv de tøffeste fiendene. På din vei vil du etterhvert mektige helter på ånder møte, som vil velsigne dine handlinger og gi hjelp til de mørkeste timer. Kjempe i denne nettleserbasert fantasy RPG fornekter deg veien, en semi-automatisk system. Det er mer eller mindre behandles vekselvis skade. Men du kan påvirke utfallet av kampen med spesielle evner og handlinger.

Legend Online 2 ligner på spillet prinsippet League of Angels eller Call of Alliance.