kääntämättä


Zombie Surival eri tavalla, nimittäin ole super realistinen, mutta neliön lohkoja näyttää. Vuonna kääntämättä sinun täytyy selviytyä Zombie Apocalypse ja tapa jompaakumpaa epäkuolleiden pixl

Maailma vaeltaa Zombies on vaarallista. Siksi kannattaa vuonna toimintapeli, joka toistaa Steam, aina varuillaan. Odottaa iso maailma, jossa tärkein tavoite on selviytyä. Tätä varten sinun pitäisi mennä mahdollisimman pian asettaa aseena nälkäinen kuollut, useimmat mitään suurikaliiperisen. Muuten, se tekee myös kirveellä tai sorkkarauta, tärkeintä, voit puolustaa itseäsi vaaroilta Post-Apocalypse. Aseet ja varusteet ovat avain selviytymiseen zombie Survival Game. Hyödyllisiä kohteita löydät selaamisen kaupat ja ympäristölle. Oman löydetyt esineet voit käsityö valikosta entisestään parantaa ja yhdistää.

Vuonna kääntämättä sinun pitäisi aina olla ja paras paitsi tiellä. Koska vastaan ​​zombilaumaa vain auttaa joukkuepeliä. Joten sitten liittyä yhdessä ystäviesi ja lähtee yhdessä tehdä kävely ruumiita välähdä. Sinun täytyy joskus pitkiä matkoja paikkakunnalta seuraavalle mutta ei tuo kävely takanasi, mutta vain nappasi sinulle vielä toimiva auto ja anna mennä paljon nopeammin eteenpäin.

Kun ensimmäinen tutkia tiedät päin ja alkaa rakentaa pohja. Rakennan sinulle lohkoista linnake oman maun ja olet valmis nukkumaan rauhassa öisin uudelleen. Rakentaa ansoja ympärillä pohja, niin olet todella rauhassa oleskelua. Kun vaivannut nälkä, sinun pitäisi alkaa viljellä pelloilla tai metsässä etsimässä jotain syötävää. Mitä pidemmälle saat pelin läpi, sitä enemmän mahdollisuuksia avaavat teille, on esimerkiksi kyky tuottaa sähköä.

Muista kuitenkin, ettei jokainen toimija kääntämättä haluaa paras. Nettipeli on suunniteltu PvP ja jokainen pelaaja voi olla rosvo. Joten mieluummin varoittavat käytännön sijaan kärsivällisyyttä ja olla valmiina, sinun linnake, puolustaa oman selvityksen ja elämäsi.