Allods verkossa


Ryhdytte Allods Online matkalle maailmankaikkeuden Sarnaut. Valitse, haluatko taistella liigan tai valtakunnan.

Download peli Allods verkossa Kirjoita ryhmittymät, jotka ovat sodassa keskenään jo vuosia, tarina jatkuu. Kymmeniä luokat ja rotujen taistelu päivittäin hengissä. Te itse pelaa yhden näistä merkeistä, ovat vastuussa muokata merkin avulla lukuisat asetusvaihtoehdoista ja sitten heittäytyä seikkailuun.

Elämä Allods Online on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Hieman taito huomaat mysteereistä ulkoavaruuteen ja ratkaista mysteerin. Nämä pulmat pyörivät suuressa katastrofissa, joka tapahtui kauan sitten: Planeetta Sarnaut murretaan moniin sirpaleiksi (ns Allods), ja nyt leijuvat avaruudessa alueen läpi.

Yli 1500 tehtäviä, joiden täyttyessä Allods Online. Pitkän aikavälin hauskaa on taattu. Sinulla on mahdollisuus taistella kentällä toisia pelaajia tai pahoja olentoja ja pitäisi seiso suuria taisteluja, tietenkin, niin paljon kuin mahdollista valmistaa.

lataa peli Allods Online antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa oman avaruusalus. Voit käyttää sitä lentää läpi avaruuden, varastaa muilta pelaajilta ja kokemus monta seikkailua, mutta myös puolustaa itseäsi. Vahvempi taistelussa muita aluksia ja yrittää mahdollisimman kohtaat merirosvot, koska tämä veijari rakkaus ryöstää muiden saalista.

Torjua jättimäinen demoneita ulkoavaruudesta ja todistaa taitosi aiheista voidaan ratkaista jahdit. Allods Online tarjoaa hauskaa - myös pitkällä aikavälillä.