ELOA: Elite Lord Alliance


Ryhdytte rönsyilevän maailman ja mennä aloittelijasta ehdottomaan eliittiin sankareita.

Pure hack'n'slay toiminta odottaa sinua anime peli ELOA: Elite Lord Alliance. Kohteen kanssa sankari vedät pois osaksi fantasiamaailmaan, väijyvä lukemattomia vaaroja. Kaiken olet tässä ilmaispeli MMORPG Viisi pelattavaa luokkaa ja neljä kilpailua valita. Siitä, mikä niistä valinta on täsmälleen, pysyy yhtenä ja jätti vain sinulle.

Muun muassa koet maagi seikkailu ja istua alas tulipalloja puolustaa tai keskittyy teitä pakkasella taitoja. Tai nappaat jousipyssyä ja verbreitest jousiampuja nuolet kanssa räjähtäviä pelkoa.

Eri taistelutyylejä

sisään ELOA: Elite Lord Alliance käydään - eikä liian vähän. Jokaisella hahmolla luokka on kolme erillistä taistelutyylejä. Jotta pisteitä taistelussa kanssa yllätyksiin, siksi on tärkeää vaihtaa taktisesti fiksu eri taistelutyylejä ja valita oikea oikealla hetkellä. PvP ottelut n voi siis koskaan kaatua siisti. Vain jos aina pitää vastustajan silmiin ja osaavat taistelutyylit hän voi piirtää, sinulla on mahdollisuus voittaa. Käytä taitoja yksi oikeaan aikaan ja turvallinen sinulle voiton toisensa jälkeen.

Tonnia tehtäviä, olentoja ja puvut

Kuitenkin MMORPG ELOA: Elite Herra Alliance et viettää koko päivän yrittää voittaa jopa vastustajan toisensa jälkeen. Sillä sen lisäksi näytät eri tehtäviä, joka sinussa. Oletko joskus tuntuu enemmän seikkailua, joten voit kokeilla onneasi Dungeon ratsioita. Sopivia seuralaiset löydät ansiosta esimerkiksi ryhmään katsot pelin, niin teet sen ELOA: saa koskaan pitää Elite Herra Alliance yksin vastustamaton vastustajia. Pelin aikana tulet kohtaamaan lukemattomia olentoja yhä uudelleen. Tietenkin, sinulla on aina mahdollisuus, visuaalisesti muokata sankari ja panivat hänet fancy puku. ELOA: Elite Herra liiton tavoitteena on tarjota kehittyneitä Creatures- ja puku Arcade operaattoreiden Webzen mukaan.