Kaiku Soul


Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...

Mitä enemmän olet tekemisissä hahmosi, sitä enemmän osaamista sankari parantaa. Hyödyllisiä sinussa on ainutlaatuinen sielu järjestelmä, jonka avulla voit hioa tasaisesti taitoja hahmosi. Tämä tarvitaan kipeästi, koska ennemmin tai myöhemmin se tulee ensimmäiseen PvP tappelu, joka on tarjota aarreaitta sinulle pelkästään taitosi ankommt.Gefallene vastustaja on, koska se on heidän sielunsa keräät yhden, kun lopulta käyttötarkoituksia varten. Täällä pitäisi olla ja paljon toimintaa, sekä PvE ja PvP skenaarioita määrittää tällä ilmaispeli MMORPG jokapäiväistä elämää.

Mutta yksi kerrallaan: Kun kohde merkin lähteä upea matka. Kuusi eri luokat ovat teet valita. Mikä luokka läpi alkaa, se on tietenkin sinun:

  • soturi
  • metsänvartija
  • konna
  • holhooja
  • maagi
  • okkultisti

Yksinäinen susi tai joukkuepelaaja?

Yksin tai yhdessä muiden pelaajien kohtaatte monia haasteita, jotka ovat laatineet päättäjille sinulle. Viimeistään ryhmässä luolastoja laskee tiimityötä, koska on olemassa Echo of Soul ei paranemista luokka! Allied pelaajia ja taitava suunnitelma se on silti helppo saada läpi luolastoja hyvin ja mennä lihavampia saalista pois. liikkuvat paljon voit tässä MMORPG tosin vain kotitietokoneen. Mutta "Kaiku Soul"-Companion sovellus onnistuu sinulle, milloin tahansa ja mistä tahansa kommunikoida kilta. Kaiken odotat EOS yli 1600 ainutlaatuista tehtäviä - siten, että siellä on niin lukemattomia töitä, joita tekevät pelimaailman. Olitpa sitten yksin, mene kanssa mount tai muiden pelaajien kanssa.

Fantasiamaailmassa pelimaailma luotiin kehitystiimi, joka on työskennellyt suosittu MMORPG Lineage toinen Kaiku Soul on saatavana PC-peli saksankielisen version.