Tämä sota Mine


On sota ja olet keskellä. Tässä sodassa minun muttet sotilas vaan ohjata ryhmä siviilejä.

Ylimääräinen sotapeli

Sota pelit ovat penniäkään tusinaa. Ja useimmat heistä pelaa sotilas. Mutta tässä sodassa minun asia on päinvastoin. Tärkeitä päätöksiä sinun täytyy tehdä niin, että ryhmä selvisivät siviilit. Kyse ei ole Tagtägliches, mutta vakava ja hyvin emotionaalinen päätöksiä, et heti unohda.

Sinun täytyy tehdä asioita, jotka yleensä koskaan tule mieleen, mutta ne ovat tarpeen sen varmistamiseksi selviytymisen siviilejä.

Resurssit ovat niukat ...

Tapahtuma kaupunkiajossa piiritetty, ovat yhä niukasti voimavaroja. besorgs miten asiakas lääkkeitä, elintarvikkeita ja muita olennaiseen hengissä, päätät. Joko ryöstää teitä tyhjiä taloja tai sitten varustaa hyväuskoinen kaupungin asukkaiden käynti ja bedienst olet hänen kanssaan asioita, mutta niitä vähintään yhtä tärkeää.

Sinä yksin olet vastuussa catering teidän perhe. Sinä yksin päättää elämästä ja kuolemasta. Ja vain sinä yksin tietää, mitä voi yhtyä omantuntosi.

Kuka jää henkiin?

Olet hallinnassa suojissa oman ryhmän ja antaa heille rakentaa itse joitakin asioita, kuten aseita ja sängyt. Asioita, joita et tarvitse sitä, sinun täytyy ensin tuoda pitkin. Mutta koko kaupungin ampujat jaetaan Yön suojassa, hahmosi uskaltaa silti oven ulkopuolella. Jotain muuta jää niitä ei lainkaan jäljellä. Eri paikoissa, perhe lähtee Plünderungsmissionen ja yrittää saada tärkeitä resursseja. Vaikka uskot olivat oikealla tiellä: Ennemmin tai myöhemmin, saattaa käydä niin, että joku siviilien kuoltava - eloonjäämisen muille.

Haluatko Tämä sota Mine uusi alku, ovat sattumanvaraisia ​​merkkejä yksittäisten persoonallisuuksien uuteen emotionaalinen kokemus.

Mac, PC, Android- ja iOS-laitteilla

Tämä sota minun on tyyliin hiilipiirrokset, luo ainutlaatuisen tunnelman. Peli Varsovan kehittäjä 11 bitin studiot näkyvät Android- ja iOS-laitteilla. Versio PC ja Macit, voit myös ostaa Steam.